De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Zuiker zoete gokkast Sugar Parade

sugar parade

Als het om snoep gokkasten gaat dan zijn er nogal wat uitgebracht. Nu komt Microgaming met de nieuwe Sugar Parade een mix van kleur voor zover het ontwerp gaat tegen een lichtblauw snoepachtige achtergrond, omvatten de rollen lagere waarde speelkaart waarden en een selectievakje vol met humor symbolen. Het is helder en leuk, en zonder te overdrijven een suiker zoete gokkast die leuk is om te spelen.

Er zijn 2 hoofdfuncties in Sugar Parade

Koningin's Royal Bonus-functie; deze ronde wordt geactiveerd door 3 of meer van het Koning Bonus-symbool op een enkele winlijn te krijgen. U wordt dan naar een nieuw scherm gebracht en gepresenteerd met een selectie lekkernijen die in de lucht onder ballonnen drijven. Iedere van hen onthult een contanste prijs. Het aantal keuzes dat u ontvangt hangt af van hoeveel bonus symbolen u heeft weten te krijgen op de speelronde.

Gratis Spins functie

Ontvang 3, 4 of 5 van de vrije spins verspreid overal op de rollen en je zal de tweede functie ronde openen en daarmee 10 vrije spins winnen. Deze vinden plaats op een nieuwe set van rollen. Alle uitbetalingen tijdens de functie worden verdrievoudigd. U kunt nog meer gratis spins krijgen, evenals de Queen's Royal Bonus-functie binnen de gratis spins. Deze kan zeer belonend zijn.

Makkelijke gokkast om te spelen

Sugar Parade is een smakelijk en kleine gokkast het ontwerp is zeker hoog in suiker gehalte maar blijft gewoon aan de juiste kant van een eventuele overdosering. De eigenschappen zijn ook niet slecht. Verwacht dat ze beide met vrij regelmatige tussenpozen worden gelanceerd, aangezien de variantie hier in het lage tot middelgrote bereik ligt.

Gokkasten met het zoete thema worden soms overbelast met suiker. Sugar Parade slaagt erin om die kleverige val te vermijden. Het thema zal niet voor iedereen zijn smaak zijn, maar als je een een voorkeur voor zoetigeheid hebt, en zin hebt in een spel met mooi design en een paar fatsoenlijke eigenschappen, dan moet Sugar Parade dat gat goed genoeg vullen.