De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Mighty Arthur nieuw van Quikspin

mighty arthur

Mighty Arthur is een Quickspin-aangedreven videoslot die eind november is verschenen.

Het is een game met een hoge volatiliteit die vol magie is, die in dit geval wordt uitgedrukt met uitdijende wilde symbolen en een nog krachtigere gratis spins-bonus. Dit is wat je moet weten voordat je gaat spelen.

Functies en weddenschappen

Mighty Arthur heeft 20 vaste betaallijnen, dus spelers kunnen gokken van minimaal 0,20 tot 100 credits per draai. De RTP is 96,94%, wat hoger is dan het industriegemiddelde. De game bevat 10 gewone symbolen die allemaal gestapeld zijn en tot 7,5x de totale inzet per lijn betalen. Je zou minstens 3 van een soort op een actieve lijn nodig hebben om een ​​overwinning te activeren, beginnend vanuit de uiterst linkse positie, zoals altijd. Het feit dat de lage en hoge symbolen opvallen, maakt het ook gemakkelijker om het spel te volgen.

Super wilds

Het Wild-symbool kan ook niet onopgemerkt blijven, met zijn grote titel en paarse achtergrond. Het kan ook tussen de 1.25x en 7.5x de totale inzet betalen en het vervangen voor elk ander symbool om u te helpen overwinningen te behalen. Merk op dat deze ook verschijnen in clusters op een rol en op alle 5 rollen. Daarnaast heeft het spel twee wilde functies die het bovenstaande in de schaduw stellen. Een van hen is de Arthur Expanding Wild, een 3x1 Wild-symbool. Hoewel het alleen verschijnt op rol 3, zal het zich telkens wanneer het volledig is uitgevouwen, zichzelf altijd op de twee aangrenzende rollen klonen om een ​​groot 3x3 wild-symbool te vormen voor een zekere winst.

Merlin Random Wilds

Daarnaast bevat de Mighty Arthur-gokkast Merlin Random Wilds, die op alle rollen verschijnen. Hoewel ze niet op alle rollen tegelijk kunnen zijn omdat ze geen muntwaarde hebben, vinden een of meer van deze een weg naar het scherm in hun volledige 3x1-weergave, maar genereren ze ook 2-6 extra wild-symbolen in willekeurige posities. Opmerking: er is nog steeds enige hoop dat zowel de Arthur en Merlin Wilds zullen uitbreiden dankzij de functie Mystery Nudge.

Gratis spins-bonus

Tot slot heeft de middeleeuwse gokkast ook een gratis spins-bonus die de jouwe kan zijn met precies 3 bonussymbolen, op rollen 1, 3 en 5. De niet opnieuw activeerbare bonus speelt gedurende 10 ronden en heeft als enige voordeel boven het basisspel is dat zowel Arthur als Merlin Wilds altijd op de haspel zullen verschijnen voor een gegarandeerde functietrigger.

Mighty Arthur is een slot met 20 lijnen en 5 rollen van november 2017 van Quickspin. De game is afgestemd op een hoge volatiliteit en heeft twee soorten 3x1 expanderende wild-symbolen en een tweede-kans-nudgefunctie, die beide ook in al hun glorie schitteren tijdens de felbegeerde gratis spins-bonus.