De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Legends of The Nile van Betsoft

Legends of the Nile

Veelgeprezen Betsoft Gaming heeft de release aangekondigd van hun nieuwste gokkast LEGEND OF THE NILE

Dit snelle avontuur langs de legendarische rivier biedt een opwindende ervaring die dramatisch verschillende mechanica samenbrengt tot een geweldig spel. LEGEND OF THE NILE is een gokautomaat met 6 × 6 rasterformaten met rollen, met exploderende overwinningen en een visionaire reeks bonuselementen, de God Trails. Kenmerkend voor Isis, Ra en Anubis, deze God Trails fungeren als meters die met elke cluster winnen met elk respectief God-symbool.

De Isis Trail vordert met één met elke winnende Isis-pictogramclusterwinst

De voortgang van de Isis-trail is constant aanwezig in gamesessies. Wanneer de Trail of Isis is gevuld, worden gratis spins toegekend en elke gratis draai levert een steeds grotere uitbetaling op. De Ra Trail wordt gereset met elke draai, maar omgekeerd vult het veel sneller dan de andere paden. Deze dynamische route kan resulteren in gratis spins, een winst van 400x inzetten en zelfs een progressieve jackpot! "En met twee van de drie God Trails die doorgaan met spelsessies, zul je als speler terug willen naar LEGEND OF THE NILE voor extra spel. Deze incentives creëren loyaliteit en een leuk gevoel van toewijding aan dit spel. "

De Anubis Trail

Zoals de Isis Trail, gaat een stap verder met elke winnende Anubis-cluster. Het voortgangsniveau van dit parcours blijft ook bestaan ​​tussen spelsessies. Wanneer de Anubis Trail is gevuld, worden gratis spins toegekend en het Anubis-symbool stijgt in waarde en wordt vaker weergegeven tijdens die gratis spins. "LEGEND OF THE NILE is een Betsoft-game die heel anders is dan alle andere", zegt Dan Cooper, Head of Product Development bij Betsoft. "LEGEND OF THE NILE, exclusief gemaakt voor ons Shift-platform, neemt het traditionele, vertrouwde Egyptische thema en werkt het bij voor moderne iGaming. Wat we hebben gedaan met de God Trails, onderscheidt zich in termen van innovatie, waardoor spelers drie verschillende mogelijke bonusopties hebben tijdens het spelen die de dingen fris en spannend zullen houden.