De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

South Park

South Park

South Park  videoslot is een 5-rollen, 25-winlijn video slot op basis van de South Park tv-show die al een groot aantal jaren op TV te zien is, en is voorzien van brutale satire, aanvallend en vaak inzichtelijke humor, evenals slecht getrokken karakters die je allemaal tegenkomt in deze slot game met dezelfde naam.

Het spel bevat ook wilds, gratis spins, bonus games, sticky wilds en 3 mini features. Dit spel is compatibel met iOS en Android mobiele apparaten en Windows, Linux en Mac-laptop / computer besturingssystemen.
Het beste nieuws is dat South Park gokkast is beschikbaar op het mobiele platform, NetEnt Touch, die dit spel vrijwel overal toegankelijk maakt. En de mobiele versie is net zo lucratief en vol actie, waardoor het voor een zeer verslavend spel ritme kan zorgen.

Thema

South Park is een vakkundig gemaakte videoslot dat al je favoriete personages uit de populaire Amerikaanse tv-show tot leven brengt. Dit slot voegt ook meer avontuur toe dan de tv-show, waardoor u een kans om te winnen tot 1.250.000 munten. Het spel is zo onvoorspelbaar en opwindend als de show zelf en beschikt over een breed scala aan bonussen, symbolen, geanimeerde missies, en een bron van plezier.

Zie Cartman een brandblusser gebruiken tegen enkele hippies en help Kenny met het ontwijken van getroffen vliegtuigen met het oog op multipliers. Win prijzen in de Hopscotch spel door het schoppen van Kyle's broertje Ike. Verzamel een reeks van sticky wilds en gratis spins door te kotsen op Stan's vriendin Wendy.

Kenmerken

South Park is vol met speciale functies die blijven verschijnen (willekeurig) op het scherm. Een voorbeeld van een dergelijke functie is de Cartman Mini functie die Cartman functies geeft in beefcake mode. De functie is een 3x3 blok wild symbolen die leiden tot meerdere winlijn combinaties en grotere overwinningen. De functie toont alleen op de tweede, derde en vierde rollen.

Een andere bijzonderheid is de mister Hankey Mini functie waar de mister Hanky ​​overal op de rollen kan verschijnen en het symbool blijft spatten van symbool tot symbool. Op de volgende draai, zijn de symbolen omgezet in wilds. Een andere bijzonderheid is de Terrance en Philip Mini functie waar de vuilbekken als duo willekeurig uit de rollen opspringen en worden geleverd met 3 wild symbolen die u kunt gebruiken om het even welke andere symbolen te vervangen op de rollen, behalve het bonus symbool.

 

Speel voor echt geld