De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Secret of the Stones

Secret of the Stones

Secret of the Stones is een 5 rollen 25 winlijnen video slot dat wordt geleverd door Net Entertainment. Dit spel zal je mee terug naar een tijd waarin Stonehenge werd gebruikt door de oude druïden, waar u de geheimen van een stenen tuin kunt ontgrendelen. De omgeving is rustig en het spel speelt zich af in een met mos bedekt mistig bos. U zult merken dat de rollen een grote stenen poort met Keltische markeringen zijn. Hoe dan ook, je kunt spelen van zo weinig als 25c tot € 125 per draai.

Het regent freespins

In het spel regent het letterlijk Free Spins wat wordt veroorzaakt door het verkrijgen van 3 of meer van de Boom Scatter symbolen ergens op de rollen. U ontvangt 10 gratis spins en dan kom je bij stenen gegraveerd met Keltische berichten. De mist verdwijnt en je moet keuzes maken uit 20 stenen. Het aantal Tree scatters zal bepalen hoeveel keuzes je krijgt (dat wil zeggen 3 Boom scatters zal u 3 keuzes geven etc).

Wanneer u de stenen weet te halen, kunt u extra gratis spins (2, 3, 4, 5 of 10) ontvangen, die aan de eerste 10 gratis spins die u ontvangt zal worden toegevoegd. U kunt ook extra multipliers of 1x en 2x toegevoegd zien aan uw eerste 1x multiplier. Er zijn ook extra wild symbolen (Herten en / of Eigen symbolen uit het basisspel worden wilds). Wat nog belangrijker is, u kunt Wild Reel 2 en Wild Reel 4 winnen, die de rollen wild maken voor de duur van de functie.

Medium tot hoog variantie spel

Net Entertainment slots hebben de neiging om heel lage variantie peil te hebben, maar Secret of the Stone is eigenlijk een medium / high variance spel (eindelijk). De meeste van uw winst zal komen in het basisspel, maar de grote winsten zullen zeker komen van de  freespisn functie. De maximale winst in de functie op een winlijn is maar liefst € 50.000!

De sleutel om veel te winnen is het verkrijgen van de 2 Wild Reels (rollen 2 en 4). Koppel dit aan 5 of 10 extra vrije spins en je kon voor een grote uitbetaling komen te staan. Spelers houden echt van dit spel en dat doet denken aan Piggy Riches met de grote overwinningen in de gratis spins functie. Een welkome aanvulling op NetEnt's slot aanbod.

Speel voor echt geld