De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Starburst

Starburst

Starburst is een Net Entertainment aangedreven video slot met 5 rollen en 10 winlijnen. U kunt spelen van zo weinig als 10c tot € 100 per draai. Dit is één van de meest populaire slots van NetEnt en het is tijd dat het beoordeeld wordt door ons. Starburst mengt levendige kleuren en heeft een arcade thema. Het is snelle gokkast en niets zoals je eerder hebt gezien.

Visueel prachtig videoslot

Het is een visueel prachtige videoslot game met een briljanten en juwelen tentoongesteld. Het heeft een rijke soundtrack wat bij zal dragen aan een kosmisch gevoel. Het hoeft niet een Free Spins functie, maar u kunt op beide manieren winnen en heeft een groeiende Starburst wild die u zal verbazen. Verschijnen ze op een van de 3 middelste rollen, dan zullen ze uitbreiden over de hele rol en blijven staan tot 3 re-spins (dus gratis spins). De mogelijkheid voor grote overwinningen zijn astronomisch (excuus voor de woordspeling).

Starbust Wild Functie

Het staat bekend als de Starburst Wild functie waar Starburst wilds uit breiden op rol 2, 3 en 4 om de hele rol te bedekken. De andere rollen zullen opnieuw beginnen met draaien. Indien tijdens de re-spin een nieuw Starburst wild verschijnt, breidt het uit en houdt zich op zijn plaats samen met de eerder uitbreidingen van Starburst wilds voor nog een re-spin. De functie eindigt pas wanneer er geen nieuwe Starburst Wilds verschijnen tijdens een re-spin.

Win €50.000

Als het je lukt om 3 uitbreidende Starburst Wilds te krijgen, kunt u vrij veel winnen er is zelfs tot £ 50.000 in de aanbieding! Het grootste deel van de winst zal komen in het basisspel als het scherm oplicht met verschillende win combinaties.

Het is een uniek spel in die zin en ik ben erin geslaagd om 300 keer mijn spelinzet op een paar gelegenheden te winnen. Het feit dat het zo anders is, en de mogelijkheid voor vette winst is wat Starburst één van de meest gespeelde slots maakt.

Speel voor echt geld