De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

ZEAL GROUP EN UNICEF LANCEREN EERSTE ONLINE LIEFDADIGHEIDS SLOTERIJ

unicef loterij

ZEAL GROUP EN UNICEF LANCEREN NAAR DE EERST ONLINE LOTERIJ

ZEAL Group en UNICEF Norway hebben de UNICEF-lotteriet gelanceerd, de eerste digitale liefdadigheidsloterij ooit in Noorwegen. Noren krijgen nu de kans om geld in te zamelen voor het goede doel en tegelijkertijd elke week tot 2 miljoen Noorse kroon te winnen (ongeveer € 210.000).

In de komende negen jaar wordt verwacht dat de nieuwe loterij miljoenen aan inkomsten zal opleveren voor UNICEF, zonder kosten voor het goede doel.

ZEAL Group is verantwoordelijk voor de werking van de nieuwe loterij, via het merk Lottovate. De loterij werkt via een goededoelenloterijlicentie - de eerste in zijn soort toegekend door de Noorse Lottery Authority (Lotteritilsynet). 30% van elk verkocht ticket gaat rechtstreeks naar UNICEF Noorwegen; 40% gaat naar prijzengeld; en 30% voor de werking van de loterij. Lottovate ontving onlangs ook de eerste nieuwe goededoelenloterijlicentie die al bijna 30 jaar in Nederland wordt toegekend.

Susan Standiford, ZEAL CTO en General Manager Lottovate

"In een tijd waarin liefdadigheidsinstellingen over de hele wereld hun inkomstenstromen moeten diversifiëren, is UNICEF Noorwegen toonaangevend. En Lottovate staat ​​vlak achter hen; mensen helpen om voor een goed doel te geven. Met liefdadigheidsinstellingen die steeds vaker 'moe worden' worden, is de UNICEF-lotteriet een innovatieve manier om meer geld te genereren, zonder kosten. Het is zeer schaalbaar en een geweldige manier voor het goede doel om hun supportersbasis uit te breiden. We zijn heel blij dat we samenwerken met UNICEF Noorwegen".

Liefdadigheid steunen en geld winnen

Camilla Viken, Managing Director van UNICEF Noorwegen, zei: "Elke dag, gedurende 70 jaar, werkt UNICEF voor de rechten van kinderen over de hele wereld om hun leven te verbeteren. We hebben grote vooruitgang geboekt, maar we moeten meer blijven doen. En daarom hebben we in UNICEF Noorwegen op innovatieve wijze nagedacht over hoe we op lange termijn duurzaam inkomen genereren. De UNICEF-lotteriet is een van de echt opwindende manieren waarop we dat doen; Noren de kans geven om ons werk te ondersteunen en tegelijkertijd te winnen. "