De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Yggdrasil Gaming lanceert Jungle Books videoslot

Jungle Book

Yggdrasil Gaming lanceerde Jungle Books online videoslot, het grootste en meest ambitieuze spel tot op heden.

Jungle Books videoslot werd gelanceerd tegelijk met een € 50.000 netwerk toernooi campagne en een nieuwe, baanbrekende game techniek. Jungle Books werd in februari voor het eerst aangekondigd bij ICE, waar het thema voor de Yggdrasil-stand leverde. Het spel neemt spelers mee op een reis door de jungle die geïnspireerd wordt door de Rudyard Kipling classic.

Fusion Realms mechanic

Het nieuwe Jungle Books videoslot introduceert de nieuwe Fusion Realms mechanic, die naadloos verschillende rollenstructuren en functies combineert in een enkel spel. Met deze functie kunnen vijf spel figuren de verschillende jungle-gebieden doorkruisen, die hun eigen individuele combinatiecombinaties en rollen sets aanbieden. Elk karakter heeft een rijk waarin beide functies actief zijn. Andere karakters kunnen zich bij deze rijken aansluiten, en bieden een van hun eigenschappen voor bijzonder lucratieve drievoudige combinaties.

Verschillende rollen sets

Het spel biedt drie verschillende rollen sets, vijf verschillende karakters en 10 verschillende functies, die tot 45 mogelijke combinaties kunnen maken, waardoor het spel de grootste en meest spannende in Yggdrasil's geschiedenis is. Jungle Books is gelanceerd met een netwerktoernooiencampagne van € 50.000 tussen 22 september en 1 oktober. Het toernooi geeft spelers een kans om Yggdrasil's social sharing tool BRAG te gebruiken, waardoor ze de kans krijgen om winnende ronden weer te zien, of het toernooi leaderboard te delen op Facebook en Twitter.

Reis naar India

De speler die de top van het leaderboard afrondt, zal een onvergetelijke reis winnen naar India's Pench and Kanha National Parks, de inspiratie van de beroemde Kipling-verhalen. "Jungle Books is veruit degrootste productie tot op heden voor Yggdrasil. Dankzij het gloednieuwe Fusion Realms-mechanisme hebben zij vijf werelden, in deze ene microkosmos gecombineerd, een weelderige extravagantie van functies en afbeeldingen. Hoewel het een beest van een project was, heeft het succes, Yggdrasil meer energie gegeven om de grenzen nog verder te verleggen voor hun toekomstige releases.

Het Jungle Books-spel wordt gelanceerd op Yggdrasil's vernieuwde HTML-client framework iSENSE 2.0+, die de basis vormt voor de innovatieve titel via een hoog niveau van optimalisatie en cutting-edge technologie. Jungle Books wordt ondersteund door Yggdrasil's collectie van in-game promotion tools, BOOST ™.