De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Wild Play SuperBet van NextGen

Wild Play SuperBet NextGen

Het klassieke fruitmachine gevoel

Wild Play SuperBet is een NextGen Gaming videoslot met 5 rollen en 40 winlijnen. Met een klassieke fruitmachine gevoel, is het speelbaar op alle apparaten. U kiest uw niveau met de SuperBet-functie, die u een winnende vermenigvuldiger tot 5x geeft. Als u 3 wilds in een overwinning krijgt, wordt uw winst onderworpen aan een wild multiplier tot 15x. Het wordt beter in de Free Games-functie waar maximaal 20 gratis spins gewonnen kunnen worden. Hier worden alle wild vermenigvuldigingswaarden verdubbeld om potentiële wild multiplierwinst van 30x te geven!

Wild symbool en SuperBet-functie

Visueel heeft Wild Play SuperBet een retro gevoel met klassieke vruchten symbolen op een paarse achtergrond - symbolen zijn kersen, citroenen, watermeloenen, klokken, groene en blauwe diamanten, evenals vlammende 7's. De laatste is het hoogste waarde symbool waardoor u 6 keer uw inzet voor 5 over een payline krijgt. Er is ook een wild symbool dat alleen verschijnt op de 3 middenrollen - het vervangt alle symbolen behalve de scatter. Dit spel maakt gebruik van de SuperBet-functie die u kunt vinden in andere NextGen Gaming-titels.

Het is een extra inzet die u kunt aanpassen om u beter en betere wildwinst te geven:

Niveau 0 - speel van 50c tot € 25 per draai: elke wilde winst is onderworpen aan een 1x multiplicator (standaard)
Level 1 - speel van € 1 tot € 50 per draai: elke wilde winst is onderworpen aan een 2x multiplicator
Level 2: speel van € 2 tot € 100 per draai: elke wilde winst is onderworpen aan een 3x multiplicator
Niveau 3: speel van € 2,50 tot € 120 per draai: elke wilde winst is onderworpen aan een 4x vermenigvuldiger
Niveau 4: speel van € 3 tot € 150 per draai: elke wilde winst is onderworpen aan een 5x multiplicator

Als u meer dan 1 wild krijgt, komen deze vermenigvuldigers samen, bijvoorbeeld als u 3 5x wilds in een overwinning wenst te krijgen, dan wordt uw winst onderworpen aan een 15x multiplicator. De wilde vermenigvuldigers verbeteren uw winstpotentieel maar kosten meer, zodat u het niveau moet vinden waar u gelukkig mee bent.

Free Games-functie

Wild Play SuperBet komt ook met een Free Games-functie die wordt gespeeld wanneer u 3 Bonus symbolen overal op de rollen krijgt - u ontvangt 10 gratis spins. Nog belangrijker, de wild multiplier waarden verdubbelen tijdens de functie waardoor u een 10x multiplier kan krijgen als u op niveau 4 speelt!

Als u 3 10x wilds op een gratis draai zou krijgen, zal uw winst onderhevig zijn aan een massieve 30x multiplicator. U kunt de functie ook terugtrekken (door 3 scatters te krijgen), waardoor u in totaal 20 vrije spins krijgt.

Als gevolg hiervan, Wild Play SuperBet is een medium tot hoge variant slot. In het basisspel kan je maximaal 588 keer je inzet winnen (met de potentiële 15x multiplicator), maar het verdubbelde tot 1,176 keer uw inzet op elke gratis spin met de potentiële 30x multiplicator. In het algemeen is het een simpel spel dat alleen de moeite waard is om te spelen als je dikke zakken hebt en met de hogere wildvermenigvuldigers speelt.