De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Vrouw wint 133 miljoen dollar

Vrouw wint loterij

Opgeven was geen optie voor Judy Finchum, hoe dan ook wilde zij de loterij winnen, en dat is gelukt!

Judy Finchum is een vasthoudend typetje, al jaren speelt zij mee in de loterij in haar thuisland Amerika, het land waar alles mogelijk is. en dat dacht Judy Finchum ook, als ik maar blijf spelen zullen de miljoenen toch eens binnelopen? En ja, zij won recentelijk maar liefst 133 miljoen in de Powerball Loterij.

Powerball staat bekend om zijn mega bedragen

Voor wie wel eens in Amerika geweest is, weet wat een hype er heerst omtrent deze loterij. Overal waar je komt wordt je erop gewezen, in de winkels, restaurants, en zelfs langs de snelweg waar grote digitale borden staan die je continue wijzen op de mega bedragen die er te winnen zijn. En zo'n megabedrag zit nu in de zak van Judy Finchum.

Het verhaal van Judy Finchum

Dertig jaat lang speel Judy al in de loterij, en elke keer als zij een lot kocht dacht zij, zal dit de grote knaller zijn? Keer op keer bleef het grote geld uit. Zij speelde al die jaren met de zelfde nummer combinaite, in het geloof dat veranderen de kans op winst zou verminderen. Maar welke combinatie speelde zij? De combinatie bestond uit de geboortedata van alle vijf familieleden.

Vier nieuwe banden

De man van Judy was super blij met de winst, hij kocht dan ook gelijk vier nieuwe banden voor hun auto, die waren aan vervanging toe zei hij. Wat Judy en haar man verder met geld willen doen weten zij nog niet. Wij zitten in de nazomer van ons leven zegt Judy, dus een snelle auto etc trekt ons niet zo. Wij denken eerder aan een goed verzorgde oude dag, ook liefdadigheid zal mogen mee genieten van de winst zegt zij. Want wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen!