De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

The Matrix Gokkast van Playtech

The Matrix Slot

Playtech is altijd goed geweest in het maken van zogenaamde filmische gokkasten, nu is de Matrix aan de beurt!

De Matrix is ​​een gokkast van Playtech die gebaseerd is op de science fiction film van 1999 die een wereldwijde hit werd. De gokkast versie kan worden gespeeld op desktop, mobiele en tablet-apparaten en wordt geleverd met 3 bonusfuncties.

Net als in de film

Visueel ziet de Matrix fantastisch uit, u ziet de computercode, Matrix digitale regen, als achtergrond. Met de werkelijke beelden uit de iconische film bevatten symbolen op de rollen 4 stuks code, telefoons, zonnebrillen en 3 karakters uit de film, Trinity (gespeeld door Carrie-Anne Moss), Morpheus (gespeeld door Laurence Fishburne) en Agent Smith (gespeeld door door Hugo Weaving).

Je hebt ook een code stijl Neo (gespeeld door Keanu Reeves), die het wild symbool is en vervangers voor alle andere symbolen, de Free Games scatter, het is ook het meest lucratieve symbool dat je 2, 6 of 10 keer je inzet geeft voor 3, 4 of 5 over een winlijn. Er is ook een zwarte kat wild symbool dat alleen verschijnt op rol vijf in de basis en vervangt alle symbolen behalve de scatter.

Als de zwarte kat wild heeft en deze de vijf rollen bedekt, dan activeert u de Déjà vu Shuffle-functie, de wild dupliceert dan. De andere symbolen schudden dan om je beter winnende combinaties te geven. De belangrijkste attractie zijn de 2 gratis spinsfuncties, deze kunnen worden bereikt door de Free Games te scatteren op rollen 1, 3 en 5 in het basisspel.

Agent Smith Free Games functie

U wordt beloond met 8 gratis spins met de Agent Smith symbolen die de rollen overweldigen. In principe worden meer Agent Smith symbolen toegevoegd aan de rollen op elke gratis spin voor grotere winst. Helaas, je kunt geen vrije spins meer opsporen hierna, maar je kan wel veel winnen, omdat het Agent Smith-symbool de meest lucratieve wild (bar) is.

Nebuchadnezzar Free Games functie

Hier krijg je onbeperkt gratis spins met het sentinel (moordrobot) wild symbool dat de rollen verzwakt. Wanneer een veriligheidsagent als wild land, zal het voor de duur van de functie in de plaats komen. Kijk maar uit voor de orb, want dit zal alle kleverige wilds verwijderen als het land. De vrije spins blijven door draaien totdat u 6 tegenspelletjes tegelijkertijd op de rollen heeft. De Matrix was een zeer populaire film en deze gokkst versie, zal net zo populair worden ziet er fantastisch uit met geweldige animaties.