De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

The Honeymooners Videoslot

The Honeymooners

De Honeymooners is een 2x2 Gaming online slot die gebasserd is op de Amerikaanse sitcom van de jaren 50 als thema. Het spel heeft 20 vaste lijnen die links naar rechts betalen, evenals gestapelde symbolen en niet minder dan 7 bonussen, waaronder de meerderheid van de videoslot functies. De slot bevat ook fragmenten van de zwart-witte tv-serie, die sommige wellicht kunnen herkennen, waardoor het nostalgisch blijft. Meer hierover in de volledige The Honeymooners review hieronder.

Kenmerken en weddenschappen

De Honeymooners wordt langzaam gespeeld, dus als je in een snelle actie bent, kan het een beetje te extreem zijn voor je smaak. Er is ook geen autoplay, maar u kunt inzetten van 0,01 tot 1 credits per regel. De RTP is 96,05%, dat is ongeveer hetzelfde als zijn zusspellen.

Symbolen en bonussen

Alle 10 basic maar gestapelde symbolen uit de Honeymooners-slot betalen voor 3 of a kind of beter. De maximale uitbetaling bedraagt ​​25x hoger dan de totale inzet en verloopt bij een hoge variantie. Daarnaast is het logo een Stacked Wild en wordt uitsluitend op rollen 1, 3 en 5 weergegeven. Ze kunnen vervangen worden voor alle basis symbolen en hebben hun eigen waarde die bij 50x de totale inzet is afgedekt.

Om een ​​van de vele bonussen te activeren, kijk uit naar de tv-symbolen op rollen 2 of 4. Als ze tegelijkertijd op beide rollen verschijnen, kun je één van de 5 TV Episode bonussen winnen. Dit omvat de Funny Money Bonus, die simpelweg een willekeurig aantal munten geeft, Hello Ball Bonus, toewijst, die een re-spin met een wild toestaat, evenals Get Rich Quick Bonus, waarmee u een van de helpers kunt kiezen in ruil voor een Muntbeloning. De laatste twee mogelijke winsten zijn Will of Fortune Bonus, die alle tv-symbolen verandert in x3 Wilds die elkaar kunnen vermenigvuldigen tijdens een re-spin, en Floating Wilds Bonus, die nog een herhaling met willekeurige overlay Wilds activeert.

Alsof dat niet genoeg was, bevat deze merknaam gokkast ook Bonus-symbolen, die alleen op de middelste rollen verschijnen en een van de twee Free Spin Bonussen activeren wanneer ze op een van de rollen tegelijk worden weergegeven. Kies tussen Wild Alice Free Spins en Wild Multiplicator Free Spins, die ook een extra Wild bevatten of Wilds vermenigvuldigen.

Overzicht

De Honeymooners is een 20-lijn en 5-rol videoslot die u door een Amerikaanse iGaming studio 2x2 Gaming wordt geboden. Op basis van de Amerikaanse 50's sitcom, is het ook een bonus powerhouse, met 7 soorten functies, samen met gestapelde hoge en wilde symbolen waard tot 50x de totale inzet.