De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Sunny Shores de zonnige gokkast

Sunny Shores

Sunny Shores is een Yggdrasil Gaming gokkast die wordt gespeeld op een 5x5 rollen set. Met 5 rollen en 27 winlijnen, het is speelbaar van 25c per draai op alle apparaten. Met een zomer, goed gevoel thema, het gaat over de Sunny Wild die uitzet in ten minste twee tegenovergestelde richtingen om u vevolgens 16 nieuwe wilds te geven. Dat vervolgens het startsein Sunny Wild Respin functie met de Sunny Wilds resterende als sticky symbolen. Als u een andere uitbreiding van Sunny Wilds weet te krijgen, blijft u gratis respins krijgen.

Sunny Shores is kleurrijk en levendig

Visueel, Sunny Shores is kleurrijk en levendig alles wat je zou verwachten van een zomer thema-release. Gelegen in een tropisch paradijs, symbolen op de rollen zijn onder meer fruit en een stuiterende cartoonachtige zon. In Yggdrasil Gaming's eigen woorden, het lijkt op een tropische versie van Teletubbies! Wat betreft voor winnende combinaties, deze kunnen worden gemaakt van uiterst links en uiterst rechts.

Sunny Wild functie

Als het gaat om de gameplay, bij Sunny Shores gaat alles over het uitbreiden van de Sunny Wild functie, elk Sunny Wild symbool die overal landt op de rollen zal zich uitbreiden in ten minste twee tegengestelde richtingen. De uitbreiding kan 1 of 2 jokers geven telkens met uitbreidingen verticaal optredend maar ook diagonaal en horizontaal. Als je geluk hebt, kunt u profiteren van maximaal 16 nieuwe wilds. Als de expansie van de ingestelde rol overschreden wordt, blijft aan de andere kant vast staan.

Expanding Sunny Wild

Wanneer een nieuwe Expanding Sunny Wild op de rollen heeft, zult u de Sunny Wild Respin functie activeren - u zult worden beloond met een gratis respin met de uitbreiding van de resterende kleverige (sticky) wilds op de rollen. Als u een andere uitbreiding van Sunny Wild weet te krijgen, zult u nog een respin krijgen. De respins zullen doorgaan totdat er geen nieuwe Uitbreiding van Sunny Wilds meer verschijnt.

Conclusie

Met geen gratis spins functie, is Sunny Shores een vrij eenvoudig spel waarbij alles draait om de Sunny Wild, deze functies activeren regelmatig dat is goed, maar het is een lage tot middelmatige variantie gokkast die meer geschikt is voor het entertainment dan grote winsten.