De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Stars Awakening nieuw van Playtech

stars awakening

Ga de ruimte in metPlaytechs Stars Awakening

Stars Awakening is een 5-rollen, 20 winlijnen videoslot die is gemaakt door het indrukwekkende Playtech. Het spel kan worden gespeeld van 20c tot 200 euro per draai op desktop, mobiele en tabletapparaten. Met een ruimte thema, laten we hopen dat er overwinningen uit deze wereld komen voor een sterren uitbetaling.

Visueel ziet Stars Awakening er geweldig uit -

U ziet een uniek kunstwerk dat het spel echt tot leven brengt. Gesitueerd in het heelal, symbolen op de rollen inclusief buitenaardse wezens die kaartwaarden hebben. Er zijn ook planeten voor elk buitenaardse wezen met de rode planeet als de meest lucratieve 5 van hen geeft je 25 keer je inzet. Er zijn ook sterren en wilds (vertegenwoordigd door Planeet Aarde) de laatste vervangt alle symbolen, waaronder de high win scatter symbolen.

Stars Awakening wordt ook geleverd met reusachtige planeet symbolen die 3 × 3 in grootte zijn, de wilds kunnen ook in een 3 × 3 grootte landen. Indien zij beiden landen op rollen 3, 4 en 5 om u reusachtige 5 van een soort winnende combinaties te geven. Dit staat bekend als de Giant Spin-functie en kan willekeurig op een basis spel vallen.

Supernova Scatters-functie

Er is ook een Supernova Scatters-functie die wordt geactiveerd als u een winnende draai krijgt, dit beloont u met een gratis respin. Tijdens de respin verandert het paars hoge winst planeet symbool in een scatter. Als u hier een winnende combinatie krijgt, krijgt u een andere respin met de paars, blauwe en groene planeetsymbolen die scatters worden. Als je weer een winst krijgt, krijg je een laatste respin met alle 5 planeten die supernova scatters worden.

Als gevolg hiervan zal elke winstverdeling die op de rollen 3, 4 en 5 aanwezig is, zijn betaaltafelwaarde vermenigvuldigd worden met het aantal keren dat dit symbool op elke rol wordt weergegeven. Dus als je de rode planeet twee keer op elke rol zou krijgen, krijg je 12,5 keer je inzet bovenop je winst.