De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Spartacus Call to Arms WMS Videoslot

Spartacus Call to Arms

Spartacus Call to Arms is een WMS-powered slot met 5 rollen en 50 winlijnen. Speelbaar op alle apparaten vanaf 25cent per draai, dit oude Romeinse rijk thema spel heeft een hoofdrol en 2 kolommen erboven als je een wild op de bovenste rol krijgt, zal het overdragen naar een willekeurige positie op de hoofdrollenset. Als u 2 of meer symbolen heeft die deel uitmaken van een overwinning, kunt u een vermenigvuldiger tot 500x krijgen! In de Free Spin Bonus-functie kunt u profiteren van maximaal 20 gratis spins met vermenigvuldigingswaarden van de kolommen verdubbeld om u een vermenigvuldiger tot 1.000x te geven.

Oud Romeinse thema

De legendarische krijger keert terug in dit vervolg, het is prachtig en wordt gespeeld in de kolommen van een coliseum. Met een oud Romeinse thema omvatten symbolen op de rollen wilds, mannelijke en vrouwelijke gladiatoren, gouden, zilveren en bronsmaskers, evenals schilden, zwaarden en gouden munten. De wild biedt u 100 keer uw lijn inzet op een winlijn en vervangt ook alle symbolen behalve de bonus.

Als het gaat om bonusfuncties, het zijn er 2, in het basisspel, kijk uit voor speciale rollen (boven de hoofdrollenset) die op een moment op een bepaalde spin 4 symbolen hebben. De symbolen veranderen op elke draai, maar alle symbolen kunnen verschijnen behalve de bonus.

Als een wild symbool landt, zal het overgaan naar een willekeurige positie op de rollen (behalve op een bonus op wilds die al op de rollen staan). Als u 2 of meer symbolen hebt die overeenkomen en die deel uitmaken van een winnende combinatie, dan is uw winst onderhevig aan een vermenigvuldiger tot 500x!

En vermenigvuldigen maar:

 • Match 2 om een ​​2x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 3 om een ​​3x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 4 om een ​​5x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 5 om een ​​10x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 6 om een ​​30x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 7 om een ​​50x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 8 om een ​​500x vermenigvuldiger te krijgen

Free Spin Bonus functie

Dan heb je de Free Spin Bonus functie die wordt gespeeld als je het bonus symbool tegelijkertijd op rollen 1, 3 en 5 ziet. Dit geeft je een contante bonus van 2 keer jouw inzet en 10 gratis spins. Het aantal wild symbolen die verschijnen tijdens de functie neemt toe om uw winstpotentieel te verbeteren.

Als u het bonus symbool krijgt tijdens een gratis spin op rollen 1, 3 en 5, krijg je nog ens 10 gratis spins, waarbij je een totaal van 20 krijgt. Net als in het basisspel, krijgt u vermenigvuldigers op uw winst voor bijpassende symbolen op De 2 kolommen boven de rollen - de bedragen worden verdubbeld tot 1.000x:

 • Match 2 om een ​​4x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 3 om een ​​6x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 4 om een ​​10x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 5 om een ​​20x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 6 om een ​​60x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 7 om een ​​100x vermenigvuldiger te krijgen
 • Match 8 om een ​​1.000x vermenigvuldiger te krijgen

Conclusie

Spartacus Call to Arms en het is verschillend genoeg van het origineel om uniek en aantrekkelijk te zijn. Het gaat allemaal om de kolommen boven de rollen met de grote vermenigvuldigers. Het is nogal moeilijk om de grote 500x (basiswedstrijd) of 1.000x vermenigvuldigers (feature) te krijgen, aangezien dit spel een groot variant aanbod heeft.