De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Six Acrobats Nieuw Van Micorgaming

six acrobats

Elke dag komen er wel nieuwe gokkasten uit echter vaak ook met een thema wat al vaak herhaald is door concurrenten. Echter Microgaming heeft nu een gokkast uitgebracht die tot de verbeelding doet spreken namelijk Six Acrobats. En zoals de titel al doet vermoeden gaat het in de basis over zes acrobaten die hun kunsten vertonen op de rollen.

Wilde acrobaten

Ga op voor het wild symbool want als je deze in je basisspel weet te krijgen win je tot een 5x vermenigvuldiger als onderdeel van een winnend combo. In de Gratis Spins-functie kun je aanvankelijk 25 vrije spins krijgen met een extra gratis spin elke keer dat een scatter landt. Met een 5x vermenigvuldiger op alle overwinningen, zal een wild een 25-verdubbeling opleveren voor mogelijke winsten van maximaal 4,333 keer uw inzet op elke gratis spin.

Chinese cultuur gokkast

Het spel is diep verweven met de Chinese cultuur en is gebaseerd op een groep van reizende acrobaten die allemaal hun unieke talenten willen tonen. Symbolen op de rollen, waaronder Chinese stijl speelkaarten (A, K, Q, J en 10) en 5 (ja, 5) van de acrobaten zijn terug te vinden.

Vijf keer vermenigvuldiger

Het Six Acrobats logo is het wild symbool als het in een winnende combinatie verschijnt, wordt uw winst onderworpen aan een 5x vermenigvuldiger in het basisspel. Dit wordt nog beter in de Gratis Spins-functie deze wordt veroorzaakt door 3 of meer scatters overal op de rollen te krijgen.

De scatter is vertegenwoordigd door Guanyin ook wel de Golden Queen genaamd, 3, 4 of 5 geeft u 15, 20 of 25 vrije spins. Kijk uit voor het verschijnen tijdens de functie, aangezien elke keer als zij verschijnt, wordt 1 extra gratis spin toegevoegd aan uw totaal. Alle overwinningen zijn onderworpen aan een 5x vermenigvuldiger echter, als een wild vervangen wordt in een overwinning, zijn uw winsten onderworpen aan een massieve 25x multiplicator!

Conclusie

Grafisch goed, Six Acrobats heeft de mogelijkheid om goed uit te betalen in zowel het basisspel als de Gratis Spins-functie. In de laatste zijn er winst van maximaal 4,333 keer uw totale inzet op elke gratis spin. Zoals u zou verwachten, is dit een zeer vluchtig aanbod. Als u grote vermenigvuldigers in een Gratis Spins-functie wilt hebben, is NextGen Gaming's 300 Shields ook de moeite waard om te spelen