De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Romeo Juliet Nieuw Online Slot

Romeo And Juliet

Er zijn weer enkele euke en spannende gokkasten uitgebracht, vandaag lichten wij er weer enkele toe. Romeo en Juliet is een 25 winlijnen video slot van Pragmatic Play, dat is gebaseerd op het beroemdste drama van Shakespeare. De hoogste lijnuitbetaling wordt uitgereikt door Julia's moeder. Een ander karakter uit het toneelstuk is Juliet's mannelijk verpleegster. Dan heb je het gif dat Romeo gebruikt om zijn leven te stoppen en de dolk waarmee Juliet zich doodt. De laatste van de thematische symbolen is een roos, een bloem die door een andere naam niet zo lekker zou ruiken. De lage betaling symbolen zijn de gebruikelijke speelkaart iconen. Romeo en Juliet zijn wild symbolen.

Bewegende rollen

Romeo verschijnt op rol 1 en beweegt een rol naar rechts, die een re-spin toestaat. De re-spins blijven door tot Romeo de rollen verlaat. Juliet start op rol 5 en beweegt een rol naar links, waarbij vergelijkbare re-spins worden toegekend. Als Romeo en Juliet elkaar op dezelfde cel ontmoeten, komen ze samen en breiden ze uit om een ​​wild rol te creëren. Tegelijkertijd ontvangt u 25 vrije spins met de wilde roll die op zijn plaats staat.

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast is een andere populaire klassieker en dit slot spel komt uit de portfolio van Yggdrasil. De rollen zijn in het kasteel van het beest. De hoge betalende symbolen zijn het Beest and the Beauty. De lage uitbetaling symbolen zijn edelstenen van verschillende vormen en kleuren. De huishoudelijke hulp in het kasteel biedt speciale kenmerken. De butler knuffelt een rol omhoog of omlaag om de beste combinatie te maken. De chef-kok synchroniseert de midden drie rollen. De meid voegt willekeurig vier willekeurige symbolen op de rollen toe.

De Crown-functie

De spiegel is het wild symbool. Drie of meer roos symbolen op de rollen geven bonuskredieten en 10 gratis spins. Elke keer dat de vrije spins wordt geactiveerd, kun je één dienaar kiezen. Als de functie opnieuw wordt geactiveerd, dan kunt u een andere bediende toevoegen. Als je al drie de bediendes hebt, kunnen de vrije spins niet opnieuw worden geactiveerd. Voor een extra vergoeding kunt u de Golden Bet activeren. De Rose-functie start de vrije spins met twee bedienden. De Bell-functie verhoogt de kans om vrije spins door middel van een nudge te activeren. De Crown-functie voegt beide mogelijkheden toe.