De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

RoboCop gokkast van Playtech

robo copa

RoboCop is een Playtech kast met 5 rollen en 25 winlijnen die is gebaseerd op de klassieke 1987 film. Het is uniek te noemen dat Playtech wederom met een gokkast komt gebaseerd op een film, juist doordat zij laatst de Marvell gokkasten hebben verwijderd. Dit kwam doordat de rechten zijn vervallen om deze in licentie maken.

Het draait allemaal om de multipliers

Speelbaar op alle apparaten van 25cent per draai, er zijn 8 bonus functies om van te profiteren van. Vier hievan worden willekeurig geactiveerd in het basis spel, waardoor je willekeurig verspreide wilds hebt, een 3x3 ED-209 grote wild op de drie middelste rollen, twee multipliers op elke winnende winlijn en een pick me spel.

Dan heb je het functie menu waar u verbeterde versies speelt van de basisspel functies heeft u 10 gratis spins met willekeurige wilds op elke vrije spin, vijf gratis spins met de ED-209 grote wild op elke vrije spin, 15 gratis spins met 2 multipliers op elke winnende combinatie en een verbeterd pick me spel met 5x multipliers.

Iconische film

RoboCop is een 5 rollen, 25 winlijnen gokkast die is geproduceerd door Playtech. Het spel is gebaseerd op de 1987 iconische film waarin Peter Well als politieagent Alex Murphy / RoboCop speelde. 

RoboCop heeft cartoon-achtige graphics en gelegen in de high-end utopie Delta Stad - symbolen op de rollen zijn onder andere futuristische A, K, Q en J speelkaarten, RoboCop's auto en het pistool. U ziet ook politie agent Anne Lewis (Nancy Allen) en Dick Jones (Ronny Cox). RoboCop verschijnt ook op de rollen en beloont u 40 keer uw inzet voor 5 over een winlijn.

Het hoogste waarde symbool is de wild die alle andere symbolen vervangt zoals de bar de scatter en 5 op een winlijn ontvangt u een indrukwekkende 100 keer uw inzet. Het RoboCop Detroit kenteken van de politie is de scatter en de sleutel tot het activeren van de bonus functie.