De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

PLAY'N GO'S NIEUWE FU ER DAI SLOT GAAT LIVE

Fu Er Dal

De toonaangevende mobiele gokspecialist Play'n GO heeft zijn gloednieuwe Fu Er Dai-gokkast gelanceerd.

De Fu Er Dai-gokast is een uitbundig spel dat is geïnspireerd op de designerlevensstijl van de superrijken van China. Terwijl de draaiende rollen van Fu Er Dai gokkastspelers een wereld van flash gouden horloges, dure mobiele telefoons en andere luxe items betreedt. Het spel heeft 5 rollen en 10 betaallijnen.

Graphics en realistische geluidseffecten ervaren op alle apparaten.

Tijdens het spelen presenteert een meisje met een draken tattoo zich af en toe op het spelbord, bedekt een hele rol en helpt spelers om verder te winnen. De overwinningen worden verbeterd wanneer twee tegelijkertijd verschijnen, spelers krijgen vervolgens vijf gratis win-spins met minstens één gegarandeerd een winnende combinatie. Fu Er Dai slot is ontwikkeld in Play'n GO's standaard HTML5, dus spelers zullen de gebruikelijke ingewikkelde graphics en realistische geluidseffecten ervaren op alle apparaten.

Geschikt voor operators en spelers over de hele wereld

JOHAN T Ö RNQVIST, CEO VAN PLAY'N GO, ZEI: "Fu Er Dai kanaliseert de extravagantie van de levensstijl met dezelfde naam, en het kan onze spelers naar een nieuwe wereld van geluk, weelde en luxe brengen. "We zijn er zeker van dat spelers zullen genieten van het ontsnappen naar de decadente wereld van de Chinese nouveau riche die tot leven zal worden gebracht door onze gebruikelijke opvallende graphics en meeslepende soundscape."Fu Er Dai zet Play'n GO's strategie voort van het ontwikkelen, van een gevarieerde spelportfolio over verschillende genres en gametypes, geschikt voor operators en spelers over de hele wereld".