De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Paniek bij Loterij in België

loterij Belgie

Er is paniek uitgebroken bij de Belgische loterij, de winnaar van 148 miljoen euro heeft zich nog steeds niet gemeld. En dat is toch een bedrag wat je niet zomaar over het hoofd ziet lijkt mij.

België speculeert

De geruchtenstroom is natuurlijk ook meteen op gang gekomen met het missen van de winnaar. Waar hangt deze persoon uit? Is het een man of een vrouw? Wie het weet mag het zeggen. Er wordt zelfs gezegd dat de persoon die het mega bedrag gewonnen heeft wellicht de druk niet aan kan en angst heeft het lot in te wisselen?

Is er bedrog in het spel

Boze tongen beweren dat er wellicht bedrog in het spel is, niet van de eventuele winnaar maar van de loterij zelf. Deze geruchten worden ook nog eens gevoed door het feit dat er in Nederland een lange affaire loopt tegen de Staatsloterij. Deze liet namelijk onverkochte loten meedingen in de trekkingen.

Wat gebeurt en als niemand zich meldt

In het geval dat de winnaar zich niet meldt dat vervalt het gewonnen geldt vaak aan de staatskas. Er is altijd een houdbaarheidsdatum aan een te winnen loterij prijs. Vaak is dit 12 maanden na trekking van de desbetreffende loterij. Dit houdt in dat de winnaar nog een aantal maanden heeft om zich te melden. Anders is het jammer maar helaas weg geld foetsie in de zak van de staat.

Vaker gebeurt

Het gebeurt wel vaker dat en lot niet wordt uitbetaald, of ingeleverd in dit geval. Zo was er een winnaar ooit in Engeland die precies een dag na het verlopen van de houdbaarheidsdatum zijn lot terugvond. Op zolder in een oude werkbroek, tja jammer maar helaas, geen geld.

En nu

Wellicht leest de winnaar van de 148 miljoen dit bericht ook, want je moet toch echt wel kunnen herinneren dat je mee hebt gedaan aan een loterij waar 148 miljoen werd verdeeld? Of zal er iets ergs zijn gebeurt met de winnaar? Hoe dan ook het blijft spannend, en mocht de winnaar zich melden dan hoort u dat van ons!