De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Fortune Panda Nieuw van PragmaticPlay

Fortune Panda

Panda's zijn waarschijnlijk een van de meest populaire wezens in dierentuinen over de hele wereld.

Ze zijn emblematisch voor de Chinese natuur en eerlijk gezegd, wie kan die gigantische zwart-witte, bamboe-etende teddyberen weerstaan? De ontwikkelaars van PragmaticPlay verwachten zeker niet dat spelers weerstand zullen bieden aan de schattigheidsfactor waarmee ze Fortune Panda hebben geïnfuseerd. Deze video slot game gaat inderdaad over het schattige dier en zijn natuurlijke omgeving.

Het dichte Chinese bamboebos

Spelers krijgen de kans om te genieten van het gezelschap van (bijna) echte panda's en grote geldbeloningen te winnen in het proces. Wat is daar niet leukaan ? Panda Fortune vindt natuurlijk plaats in de natuurlijke habitat van de panda: het dichte Chinese bamboebos. De rollen worden volledig omlijst door bamboetakjes en het hele spel heeft een duidelijk natuurlijk en groen gevoel. De achtergrond laat niet veel details zien, maar de algehele sfeer van het spel geeft je het gevoel dat je midden in een bamboebos staat, op zoek naar wilde panda's.

Speciale geluidseffecten zullen na elke overwinning worden gespeeld, om toe te voegen aan de wilde sfeer van het spel. In een notendop wedt Fortune Panda op eenvoud om zijn universum op te bouwen en het resultaat is zowel intrigerend als aantrekkelijk.

Het spel heeft vijf rollen met elk vier symbolen en in totaal niet minder dan 50 vaste betaallijnen.

Dit betekent dat je per definitie het aantal geactiveerde winlijnen niet kunt wijzigen, maar 50 winlijnen is een vrij grote opzet om op te spelen, wat veel kansen biedt om veel te winnen. Je kunt nog steeds de pijlen onderaan het spelscherm gebruiken om je inzet aan te passen. Met de groene knop kun je je instellingen valideren en het spel starten. Winnende combinaties verschijnen op winlijnen en activeren een geldprijs, die u kunt verdubbelen met het optionele gokspel. Raad de kleur van de verborgen kaart om dit te doen en herhaal om je winst steeds opnieuw te verdubbelen. Een verkeerde schatting zal je dwingen om opnieuw te beginnen, zonder je meest recente overwinningen natuurlijk.