De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Panda Panda gokkast nieuw van Habanero

panda panda

Dubbel plezier met Habanero's Panda Panda gokkast

Dat dieren een favoriet item zijn voor gokkasten moge duidelijk zijn, Habanero haakt hier op in met een panda beren tham gokkast genaamd Panda Panda. Het spel dat zich afspeelt tegen de achtergrond van een waterval en prachtige kersenbomen, zie een Panda die een baby draagt ​​en salto's uitvoert terwijl ze samen met een andere Panda een paar vormt. En nu vertonen zij hun kunsten in deze nieuwe gokkast van Habanero.

Panda's zijn hot

Recentelijk nog in het nieuws de komst van twee Panda beren naar Nederland, dus een hot item. Bovendien is het spelen op een gokkast met deze zeer vriendelijke beestjes een bron van plezier. Habanero mag dan een opkomende gokkasten leverancier zijn, zij maken super leuke en winstgevende gokkasten, waar je als speler uren zoet op kunt zijn. En je tijdsverdrijf een stuk aangenamer wordt.

Veel manieren om te winnen

Deze 243 mogelijkheden om te winnen gokkast heeft een innovatieve manier door het betalen van links naar rechts of rechts naar links op basis van het resultaat van de rotatie, afhankelijk hiervan is de totale beloning een stuk groter. Ook voor de eerste keer is een preview-scherm, die een inzicht in wat in petto voor de speler later in het spel biedt.

En wanneer de spelers de grote overwinning behalen, komen de personages tot leven door bamboescheuten te schuiven naar beneden en munten die tuimelen naar beneden om hen heen.

Nieuwste game

Habanero zegt dat Panda Panda de nieuwste game is in een partij van nieuwe van de ontwikkelaar, die is gepland om tien nieuwe titels vrij te geven tijdens 2017 met vier die reeds live zijn gegaan, waardoor het bedrijf de games inventaris tot 75 video slots titels heeft uitgebreid, 9 tafelspelen en 50 video poker titels, geïntegreerd bij meer dan 45 exploitanten en aggregators en beschikbaar in 21 Europese en Aziatische talen.