De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Oink Country Love gokkast

oink country love

Oink Country Love is een Microgaming-slot met 5 rollen en 45 winlijnen. Speelbaar van 50c tot € 125 per draai op alle apparaten, waaronder iOS en Android, dit spel speelt zich af in het Hillbilly-gebied van Amerika, ook wel bekend als de Redneck's. Het heeft een fantastische gratis spin-functie waar je tot 160 vrije spins kunt winnen.

Miss Southern Charm

De gokkast is gemaakt op basis van de varkens Willy en Chancho die gericht zijn op het versieren van Miss Southern Charm, een schattig lief varkentje. Dit in cartoonstijl gemaakte spel is leuk en kleurrijk. Symbolen op de rollen omvatten westerse stijl speelkaarten (A, K, Q, J en 10), evenals banjo en viool spelende varkens (Willy en Chancho) en Miss Southern Charm natuurlijk.

Zowel Willy als Chancho zijn de wild symbolen en vervangen alle symbolen die in de scatter ronde voorkomen. Die scatter is het gouden kaartje die 2 hoog op rollen 2 en 3 landt. Als gevolg hiervan kunnen maximaal 7 scatters op de rollen landen. Als u 3 of meer scatters krijgt, speelt u de Barnyard Bash Free Spins functie.

Gestapelde scatters

3, 4 of 5 scatters, vanaf rol 1, belonen u met 5, 10 of 20 vrije spins. Als u profiteert van gestapelde scatters, zal het aantal vrije spins vermenigvuldigen. Als u 2 scatters op rol 2 of rol 3 krijgt, verdubbelt u uw vrije spins, waardoor u tot 40 vrije spins kunt krijgen.

Als u 2 scatters op beide rollen 2 en 3 krijgt, wordt uw vrije spinsverhouding verviervoudigd, waardoor er 80 vrije spins kunnen worden gewonnen. U kunt ook de functie retriggeren waardoor u een potentieel 160 gratis spins kunt krijgen als u geluk hebt. Bovendien profiteert u van zowel Willy als Chancho wilds tijdens de functie die vaker voorkomt.

Conclusie

Oink Country Love heeft een vreemd thema, maar het is een leuk videoslot met de grotere winsten die natuurlijk in de Free Spins-functie komen. Dat gezegd hebbende, het is een laag tot medium spel met maximale winsten van maximaal 570 keer uw inzet op elke spin. Als u van nog meer varkens gokkasten houdt, stel ik voor dat u kiest voor NetEnt's Piggy Riches, die zeer vluchtig is.