De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Nieuw van Quickspin Wins of Fortune

Wins of fortune

Quickspin heeft een compleet nieuwe gokkast met een Aziatisch thema gelanceerd, de gokkast heeft 5 rollen maar deze zijn 3, 3, 4, 4 en 5 rijen hoog. Met 76 tot 259 manieren om te winnen, en kan het op alle apparaten worden gespeeld van 20c tot maar liefst € 100 per draai. Met deze gokkast gaat u in de strijd aan met mythische karakters en bent u op zoek naar schatten en waar u kunt profiteren van 2 bonusfuncties.

Prachtig uitziende gokkast

Visueel, is Wins of Fortune wat u zou verwachten van een Quickspin-gokkast het ziet er prachtig uit. De gokkast is gesitueerd in een pittoreske vallei en het heeft een mythische sfeer. Symbolen op de rollen omvatten 5 verschillende gekleurde edelstenen, evenals 4 mythische karakters, waaronder Zhu Bajie (het varken) en Sun Wukong (de aap). Sun Wukong is het hoogste waarde symbool dat u 50 munten voor 5 op een winlijn geeft. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen.

Wins of Fortune Respin-functie

Het spel heeft een ongewone rollenlayout met 5 rollen - ze zijn 3, 3, 4, 4 en 5 rijen hoog. Als het gaat om bonusfuncties, heeft het er 2. Als u een winnende combinatie in het basisspel krijgt, activeert u de Wins of Fortune Respin-functie.

De bijbehorende symbolen verplaatsen 1 stap naar links met de rollen set actie - de resterende symbolen blijven staan voor de respin. Het aantal manieren om te winnen verhoogt met elke respin van 76 tot 90 manieren, dan naar 154 manieren en dan op 164 manieren, dan tot zelfs 259 manieren. Als u 4 opeenvolgende tijden winsten heeft, speelt u op een 5 × 5 rollen set.

259 manieren om te winnen

Als u 5e opeenvolgende keren wint, treedt de Super Respin-functie in actie die wordt gespeeld op een 5 × 5 rooster set met 259 manieren om te winnen. Hier blijven alle winnende symbolen met respins totdat er geen extra winnende symbolen op de rollen meer te winnen zijn.

Wins of Fortune heeft geen vrije spinsfunctie als zodanig, maar je kunt nog steeds heel veel winnen met elke spin. Als je Super Respins bereikt, is er ruim 2.757 keer jouw totale inzet te winnen!