De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Nieuw van Play'n Go gokkast Eye of Kraken!

Nieuw van Play'n Go gokkast Eye of Kraken!

Play'n Go heeft een spliksplinternieuwe gokkast op de rol staan genaamd "Eye of Kraken". Alhoewel deze pas op 1 oktober 2015 vrijgegeven wordt voor het grote publiek mocht ons gokkast test team alvast een uitgebreide test doen op deze spannende fruitkast van Play'n GO.

Moderne speelautomaat

Wat meteen opvalt aan deze gokkast is het feit dat hij in dezelfde lijn gemaakt is als "Twisted Circus" en "Pearls of India", echter lijkt deze moderne speelautomaat zo uit een boek van Jules Verne te komen, met zijn super spannende thema van de Kraken oftewel de giga octopus die verslagen dient te worden.

Test gebieden op Eye of Kraken:

  • Aantal Re-Spins
  • Hoeveelheid free spins rondes
  • Win factor
  • Spannings factor
  • Overal speelbaarheid

Functie rijke video gokkast

Eye of the Kraken is een functie rijke video gokkast dat een 3 x 3 raster van symbolen weergeeft. In aanvulling op het winnen van een prijs voor drie dezelfde symbolen langs een van de acht vaste winlijnen, kunt u een prijs voor het afstemmen van symbolen in alle vier de hoeken of in het centrum posities langs alle vier zijden van het spel rooster winnen.

Kraken Tentakels

Het Wild symbool in deze geweldige video slot zijn de Kraken Tentakels. De tentakels kunnen verschijnen met het vervangen van één of meer symbolen. Deze kunnnen alle symbolen vervangen met uitzondering van de scatter. Dit houdt in dat de wild niet zal bijdragen aan de winsten. Drie Wilds kan brengen 20 munten. Als je 4 Wilds in alle 4 hoeken hebt, zal uw inzet vermenigvuldigd worden met 10, en als je 4 Wilds langs 4 zijden, waar de hoeken vrij zijn, zal uw inzet vermenigvuldigd worden met 5.

Test oordeel!

Kraken is wederom een super speelautomaat gemaakt in de lijn van Pearls of India en Twisted Circus. Play' GO laat wederom met dit spel zien dat zij meesters zijn in het maken van avontuurlijke gokkasten met een super spannende verhaallijn.