De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Nieuw van Microgaming gokkast Lucky Zodiac!

Nieuw van Microgaming gokkast Lucky Zodiac!

Geluk en legende gaan hand in hand in Lucky Zodiac, in deze Microgaming spannende nieuwe Oosterse Online Gokkast! Lucky Zodiac is 5 rollen en 20 pay-lijnen video slot aangedreven door Microgaming software provider. Dit slot is geïnspireerd met de astrologie, en oosterse thema sterrenbeelden. Het ontwerp is netjes en de rollen afgezet tegen een donkere groene achtergrond, die rustgevend werkt. 

Legendarische game-engine

Gebaseerd op een legendarische game-engine, Lucky Zodiac omvat populaire functies die spelers kennen en liefhebben. Geheel gebaseerd op het chines nieuwjaar en de direnriem daaraan verbonden brngt Microgaming deze 5 rollen gokkast op de markt. En als er een land is waar men verstand heeft van gokkaen dan is het China. Alhoewel gokken daar ten strengste verboden is.

Test gebieden op Lucky Zodiac:

  • Hoeveelheid free spins rondes
  • Thema
  • Spannings factor
  • Aantal Re-Spins
  • Overal speelbaarheid

Magische gokkast

Wat het testeam opviel was dat de symbolen die gebruikt worden op een of andere magische wijze kunnen wisselen. Niet alleen van kleur maar ook van uitvoering, nou blijkt dit bij navraag een uniek item te zijn in deze speelautomaat van Microgaming.

De Scatter symbool is de Firecracker symbool. Als je 3 of meer van deze weet te landen ergens op de rollen zult u het Free Spins spel weten te activeren. Eenmaal geactiveerd wordt u beloond met 12 gratis spins. Op elke spin kun je een willekeurige multiplier krijgen die kan oplopen tot x7 te krijgen. Tijdens deze ronde, zal het schaap symbool de Wild zijn. Deze functie kan opnieuw worden geactiveerd als u een andere 3 of meer rotjes symbolen ontvangt.

Test oordeel!

Lucky zodiac doet een beetje denken aan de andere Chinees getinte gokkasten die er zijn van verschillende leveranciers zoals Playtech, en Ply'n GO bijvoorbeeld. Echter heeft het ook wel een leuke link met de so Much Sushi fruitmache uit de so Much serie van Microgaming.