De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Nieuw: Jackpot Builders Gokkast

Jackpot builders

Bekend om passievol te zijn, is het geen wonder dat het ontwikkelteam van Wazdan nog steeds grote gokkasten creëert zoals deze Jackpot gokkast. We hebben veel van hun gokkasten gespeeld in het verleden, en elk lijkt zijn eigen uitvoering, en eigen smaak te hebben, met de winlijnen van deze titel is dit niet anders. Maar wat krijgen we als we 0,10 munten inzetten?

Loonlijnen 

Ten eerste krijgen we in totaal 9 loonlijnen (winlijnen), dit lijkt niet veel, gezien het niveau van variantie die hier beschikbaar is; Er zijn niet alleen wild symbolen, maar ook gratis spins. Bovendien krijgt u een interactieve matrix van 3D-graphics, onderstreept door de gokfunctie die op het einde van elke overwinning opent.

Opblazen die boel

De gamble optie (gok functie) van deze online gokkast is erg leuk - je krijgt namelijk de kans om dingen op te blazen. Niet alleen oude dingen, zoals gebouwen die gesloopt moeten worden om plaats voor nieuwe te maken. Het is allemaal erg spannend en verhoogt het spel element.

Om deze sectie van deze medium variantie gokkast te activeren, moeten spelers de eenvoudige taak doen om een ​​winnende combinatie te creëren. Normaal gesproken zouden we zeggen dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan, maar dankzij de aanpasbare gameplay is het relatief makkelijk om te winnen, zodra deze mini-game wordt geopend. Zodra u dat doet, krijgt u als speler een keuze welke doos op te blazen, met het juiste antwoord om ze naar de volgende ronde te verplaatsen; Er zijn in totaal zeven niveaus.

Jackpot opbouwen

Door het spelen en verplaatsen van stenen in deze gokkast bouw je automatich ook aan de jackpot. Deze vult zich naarmate je meer bouwt. Vandaar ook de naam jackpot builders wat in het Nederlands vrij vetaald jackpot bouwers betekent. Wazdan is dan misschien niet zo bekend als NetEnt of Microgaming maar de spellen zijn daar niet minder om. Probeer hem dus gerust eens uit!