De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Multifruit 81 Gokkast Play'n Go

Mutlifruit 81

Moe van complexe gokkasten en hun ingewikkelde regels? De huidige markt heeft veel te bieden op het gebied van de retro gokkasten. Als u niet wilt inleveren op grafische kwaliteit van beide, dan zijn gokkasten zoals Multifruit 81 zeker wat je eens moet spelen. Dit Play'n Go videoslot spel combineert het beste van twee werelden.

Multifruit 81 inzetten gebeuren op een lage-variantie om nieuwe spelers aan te trekken en houdt zich aan zeer eenvoudige regels op hetzelfde moment. Er is slechts één speciaal symbool te verzamelen op de rollen, maar het is krachtig genoeg om u een serieuze boost te geven. Ontdek wat Multifruit 81 te bieden heeft en u krijgt een beter idee van wat te verwachten op de rollen.

Retro Redesign

Multifruit 81 ziet eruit als een retro gokast op het eerste gezicht. De groene en zwarte achtergrond is verfraaid met een gestreept patroon, waarbij de rollen in het centrum en een standaard commando bar recht onder hen bevinden. De symbolen zelf zijn klassiek, zoals we binnenkort zullen zien, maar zeer gedetailleerd en heel mooi om naar te kijken.

Play'n Go koos zo er voor zo eenvoudig mogelijk te zijn op het gebied van grafisch ontwerp, en het resultaat was verrassend overtuigend. Wie toevallig meestal de voorkeur aan gokkasten met een beetje diepte en een beetje een achtergrondverhaal geeft, Multifruit 81 weet dat te doen vergeten. Dus zelfs als je een nieuwe speler bent, ziet Multifruit 81 eruit alsof het het proberen waard zou kunnen zijn.

Direct naar de kern

Multifruit 81 heeft vijf rollen en, zoals de naam al doet vermoeden, 81 manieren om te winnen op elke spin. Dit stelt u in staat om te vergeten na te denken over winlijnen en zich richten op uw strategie. U kunt inzetten van 0,01 tot 50 credits per draai, met een dynamische autoplay modus die we u aanraden om uit te proberen. Met de lage volatiliteit en het gemiddelde RTP van 96,50% maakt u kans om te beginnen met het maken van uw eerste overwinningen vroeg in het spel.

De vrucht symbolen vormen de gehele paytable van het spel. Deze klassieke iconen zijn opnieuw ontworpen en zien er realistischer uit dan ooit, met een top beloning van x200 in het basisspel. Dit lijkt misschien niet veel, maar Multifruit 81 vertrouwt eigenlijk zwaar op een joker symbool, dat is de wild card van het spel. U kunt ze combineren om multipliers te winnen, tot 1000 keer uw inzet en laat ze uitbreiden op de willekeurig gekozen gemarkeerde rol aan het begin van iedere ronde. Deze eenvoudige functie is de enige niet-standaard van Multifruit 81.

Simpele regels zijn Trendy

Multifruit 81 en Multi Wild van Merkur liggen zeer dicht bij elkaar op het gebied van graphics en regels. Multi Wild is dichter bij de old-school stijl waarvan arcade amateurs zullen houden, maar deelt die oorspronkelijke 81-way pay met Multifruit 81. Merk op dat de volatiliteit veel hoger is in Multi Dice, waardoor het over het algemeen een meer uitdagende gokkast is.

Gokkasten met een fruit thema zijn waarschijnlijk de meest voorkomende op de markt. U kunt zelfs spel eigenschappen van Disco Fruits (Gamesys) in dit klassieke thema terug vinden, voeg neonlichten en goede geluidseffecten toe om een ​​meer originele look te creëren. En dan heb je de Multifruit 81. U kunt zelfs een aantal gratis spins winnen, zij het zonder enige multiplier. Een simpele maar leuke gokkast.