De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Monopoly Bring The House Down Gokkast

Monopoly Bring the House Down Slot

Monopoly maar nu in een gokkast!

Monopoly Bring The House Down is een 5-rollen, 40 winlijnen slot van Barcrest. Gebaseerd op het bordspel, heeft dit spel voordelen uit Hot Zones, die op de rollen draaien en Hot Zone Wilds kunnen toewijzen, die tot 5x in vermenigvuldigers kunnen veranderen. Er zijn 3 willekeurig geactiveerde basisspelfuncties en de gebruikelijke Big Bet-functie waar u maximaal 4 community card keuzes kunt krijgen voor meer prijzen. Het beste is de Free Spins-functie die profiteert van vergrendelde wilds.

Gokkast die op het bordspel lijkt

Visueel, ziet het er goed uit met het Monopoly bord op de achtergrond, omvatten de gewone zwarte rollen laagwaardige speelkaarten (A, K, Q, J en 10) en symbolen van het bordspel. Je hebt de auto, hond, schip en kat. Het groene huis is het wild symbool dat u 20 keer uw inzet voor 5 van hen over een winlijn beloont.

Bij elke spin draaien Hot Zone Wild-patronen ook op de rollen, ga op zoek naar een Hot Zone-symbool (het Groen huis of Rode Hotel), die op een Wild Zone Wild-ruimteschip landt, omdat ze wild symbolen worden. Er zijn Green Huis symbolen op de rollen, maar willekeurig kan er worden opgewaardeerd naar een Rood Hotel.

De functie Hotel Upgrade

Dit leidt dan tot de functie Hotel Upgrade, die een willekeurige vermenigvuldiger tot 5x toevoegt aan alle Hot Zone-symbolen. Als het symbool Hot Zone House of Hot Zone Hotel op een Monopoly-symbool staat, worden de 2 symbolen gecombineerd!

Er is ook een Free Spins-functie die wordt gespeeld wanneer u 3 Monopoly symbolen op de spellen 1, 3 en 5 tegelijkertijd op dezelfde spin krijgt, wordt de functie dan geactiveerd met het Monopoly-symbool dat uit de rol is verwijderd. U krijgt ook een willekeurig aantal vrije spins. Kijk uit voor Green House of Red Hotel wild symbolen die op de rollen landen, omdat deze vergrendeld blijven en voor de rest van de functie blijven staan. 

Conclusie

De Monopoly Bring The House Down gokkast is erg leuk om te spelen, het hint naar het bordspel al zal het voor de verstokte bordspel fans wel even omschakelen zijn. Maar geef deze gokkaat gerust een kans voor je het week haal je de bank leeg.