De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Magic Shoppe Nieuw van Betsoft

Magic Shoppe

Bestoft de gokkasten spellen maker met een extra heeft een super leuke nieuwe gokkast gelanceerd genaamd Magic Shoppe. Een ietwat aparte naam wellicht maar dat doet niets af aan de niewe loot aan de boom van een van de meest snelst groeidende online gokkasten levranciers ter wereld.

Bekroonde Slots3™ collectie

Echte 3D video slots, Betsoft Gaming staat daar bekend om en heeft nu de nieuwste game release bekend gemaakt in hun spellen collectie. Magic Shoppe online gokkast heeft 5 rollen, 25 winlijnen en is een 3D video game met veel spannende functies en een sterk ontwikkeld thema dat de speelhallen van weleer tot leven brengt. Magic Shoppe heeft een interessante basisfunctie, de Celestial Boxes.

Gokkast vol met verrassingen

Wanneer er drie of meer Sun Box- of Moon Box-symbolen overal op de rollen verschijnen, worden de Gratis Spins-functies geactiveerd. Elke Gratis Spin brengt spelers een gegarandeerde winst. Meer vrije spins kunnen worden gewonnen tijdens de Free Spins ronde, waardoor spelers veel kans krijgen om te winnen. De volgende optie, de Wild Wand-functie in Magic Shoppe, zal bepaalde symbolen veranderen zoals Sun Box, Moon Box en Magic Wand en deze omzetten naar Wilds, waardoor de kans op een grote overwinning verder wordt vergroot.

Veel wilds

Als er drie of meer Magic Wand symbolen ergens op de rollen verschijnen, wordt de functie geactiveerd en zullen alle Celestial Boxes en Magic Wand symbolen Wilds geworden. Mark McKeown, Betsoft's V.P. Van Sales and Marketing: "We zijn erg blij Magic Shoppe toe te voegen aan onze Slots3™ collectie". De kunststijl brengt je echt in de mysterieuze stemming in de Shoppe, met glyphs en andere symboliek om het thema te verbeteren. We houden vooral van de gratis spinsronde die elke keer een gegarandeerde winst of extra functie mogelijk maakt. Weinig winst kan veel opleveren, en we zijn ervan overtuigd dat spelers echt van dit spel en van alle unieke mogelijkheden genieten".