De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

LeoVegas Sport sponsort DKB Handball

Leo Vegas

De sportweddenschappenleverancier LeoVegas Sport en de DKB Handball Bundesliga zullen gaan samenwerken.

Het contract loopt voor ten minste twee jaar en omvat de seizoenen 2017/2018 en 2018/2019.

Het partnerschap, dat tot stand kwam met de deelname van HBL partner LAOLA1, omvat tal van activaties. Deze omvatten de toewijzing van reclame ruimte en organiseren van de drie handballevents, die wordt georganiseerd door Handball-Bundesliga GmbH. Het begin van de samenwerking is de Pixum Super Cup, die op 23 augustus het 52e seizoen opent met het spel van de Duitse kampioen Rhein-Neckar Löwen tegen de bekerwinnaar en recordkampioen THW Kiel. In de Porsche Arena zal LeoVegas Sport zich voor de eerste keer ter plaatse presenteren door gaming, video spelers en acties ter plaatse als een "officiële sportweddenschappen partner" van de Bundesliga. Tegelijkertijd zal het bedrijf aanwezig zijn op de uitgebreide online kanalen van de DKB Handball Bundesliga. Soortgelijke acties worden uitgevoerd op het All Star Game (02.02.2018).

Exclusieve recht om de naam en het logo van de DKB Handball-Bundesliga te gebruiken

LeoVegas Sport verwerven het wereldwijde en exclusieve recht om de naam en het logo van de DKB Handball-Bundesliga te gebruiken voor eigen reclame doeleinden voor de komende twee seizoenen, waarbij de titel "Officiële sportweddenschappen partner van de DKB HBL" wordt gewaarborgd en een dergelijke industrie geniet exclusiviteit. De afsluiting van de jaarrekening heeft geen invloed op de zelfbemarking van de clubs. De samenwerking omvat ook seizoensgebonden communicatiemaatregelen op de officiële website en op de uitgebreide online kanalen van de DKB Handball Bundesliga. Voor zijn sociale mediaactiviteiten werd het team van Handball-Bundesliga GmbH herhaaldelijk toegekend met mediaprijzen.

Beide partijen blij met samenwerking

"Met LeoVegas Sport hebben wij nu een bedrijf aan onze kant, die tot nu toe in verband met de sport in het bijzonder op de Scandinavische markt is geassocieerd en nu een sterke toegang tot de Duitse markt met ons maakt als partner," aldus CEO van HBL Frank Bohmann.

Tobias Scholz, hoofd van DACH bij LeoVegas, zei: "We zijn erg blij om partner te zijn van de DKB Handball Bundesliga. Dit wordt terecht beschouwd als 's werelds meest succesvolle Bundesliga met clubs en spelers, die veel sympathie waarden onder de fans hebben en grote toeschouwers bereiken. De DKB Handball Bundesliga behaalt ook grote interactiewaarden in de sociale media sector. Dit is een uitstekende match voor ons merk en is een zeer goede voorwaarde voor de gezamenlijke implementatie van veel spannende projecten. ”

Victor vom Kolke, Hoofd Marketing & Samenwerkingen bij DKB HBL: "Beide markten hebben een grote affiniteit voor handballen, en beide bedrijven zullen profiteren van deze verlaging. We zijn bezig met acties met LeoVegas Sport, waar de fans naar uit kunnen kijken. ”

Sportweddenschappen

Ook het belangrijke onderwerp "sportweddenschappen" en een bijbehorende responsieve handeling daarmee, schrijven de partners samen op de vlag. In het kader van de gebeurtenis betrokkenheid zijn bijvoorbeeld maatregelen gepland om informatie te verstrekken over maatschappelijk relevante onderwerpen zoals spelmanipulatie, weddenschappen en weddenschappen.

Bedrijfsgegevens: LeoVegas Sport is een product van LeoVegas Gaming Ltd. Dit is opgericht in 2012. Net als de meeste vertegenwoordigers van de industrie, heeft dit bedrijf ook zijn zetel op het Middellandse-Zeegebied Malta. LeoVegas Sport, als een van de snelst groeiende mobiele gamingbedrijven in Europa, biedt sportweddenschappen op alle media, zoals tablet, mobiel of desktop.