De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Kitchen Drama Sushi Mania Gokkast

Kitchen Drama Sushi Mania Slot

Kitchen Drama Sushi Mania is een nieuw video-slot van Nolimit City, en hun vierde slot in 2017 die uit de studio komt. Zoals de naam doet vermoedden, is deze geïnspireerd door het Japanse gerecht en heeft 20 weddenschappen, zoals Creepy Carnaval en Oktoberfest. In plaats van superstacks en toenemende vermenigvuldigers, worden spelers geconfronteerd met Collapsing Reels, tweede kans functies, verspreiding van wilds en Wild Sushi Free Spins, met aanvullende substituties. Alles wat wordt afgespeeld tegen een lagere variantie en een hoge lange termijn gemiddelde uitbetaling, waardoor deze release heel gebruiksvriendelijk is, vooral voor beginners. Voor meer hoogtepunten, zie de volledige gokkast review hieronder.

Kenmerken en weddenschappen

Elke spin in Sushi Mania kost een minimum van 0,20 credits, terwijl de weddenschappen vast blijven. Instellingen voor automatisch afspelen en snelheid zijn standaard beschikbaar, en u kunt de spatiebalk gebruiken om de rollen te draaien. Dat gezegd hebbende, de RTP is 96,77%.

Symbolen en bonussen

Er zijn twee soorten regelmatige symbolen in het Sushi Mania-slot: voedsel symbolen en kruiden symbolen. De laatste zijn ook de meer waardevolle, waarvoor u maximaal 500 munten per lijn kunt winnen. Dat moet gebeuren van de linkerste rol en achtereenvolgens naar de anderen, net als bij de specerijen.

Aangezien het spel geen draaiende maar vallende symbolen heeft, genaamd Collapsing Reels, hebben spelers goede kans om meerdere winnende lijnen in een enkele ronde te krijgen. Dat is vergroot dankzij Wilds, waarvan er maar één is. Dit heet Bunshin Wilds, en ze kunnen zich vermeigvuldigen door te verspreiden naar twee willekeurige posities op de rollen. Hun enige beperkingen zijn dat ze geen muntwaarde hebben en alleen op rollen 2, 3 en 4 kunnen worden weergegeven.

Kamisabi Second Chance-functie

Als u drie keer op rij wint, activeert u een Kamisabi Second Chance-functie, waarmee u extra ineenstortingen en meer winst in het algemeen kan initiëren. Dit gebeurt door 4 tot 6 willekeurig gekozen basis symbolen van rollen 1 - 3 te verwijderen, waardoor een nieuwe ineenstorting wordt gecreëerd. Dit kan voor een oneindig aantal spins zorgen.

Daarnaast is het Kitchen Drama Sushi Mania spel niet zonder een Free Spins bonus, die alleen kan worden gewonnen door drie combinaties van sushi ingredienten, één voor één, voor Zalm, Rijst en Soja. Dat moet gebeuren in één draai, met inbegrip van eventuele extra re-spins die voortvloeien uit de cascading symbolen.

Ten slotte wordt de gratis spelletjesbonus gespeeld voor 10 rondes, waarbij het mogelijk is om alle sushi-ingrediënten in speciale Sushi Wilds om te zetten.

Overzicht

Kitchen Drama Sushi Mania is een online slot van Nolimit City met 20 vaste lijnen en 5 Collapsing Reels. Trigger Line winst van maximaal 500 munten, verdien gratis extra spins, activeer verspreidde wilds en second chance functies, en bereik Wild Sushi Free Spins voor de climax.