De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Jurassic World vdieoslot van Microgaming

Jurassic World

Jurassic World is een 5 rollen, 243 manieren om te winnen videoslot van Microgaming, dat is gebaseerd op de 2015 blockbuster film. Speelbaar van 30c per draai op alle apparaten, het komt met een Indominus functie die willekeurig winsten verhoogt in het basisspel om u tot 1000 keer uw totale inzet te geven! Het leek ons goed deze eens onder deaandacht te brengen!

Jurassic World Freespins

De Free Spins functie geeft u de keuze uit 3 locaties en begint u met 10 gratis spins - Gyrosphere Valley heeft een multiplier kaart op niet-winnende spins tot 7x en Creatie Lab heeft Rolling Reels en Cyro Wilds die zijn ingevroren voor het winnen van 3 gratis spins. Raptor Den geeft zowel scatters als wilds, zodat u een extra 5 gratis spins kunt winnen. Er zijn overwinningen van meer dan 14.000 keer uw inzet op een draai te winnen!

Verbluffende visuele effecten

Visueel, en zoals je zou verwachten, heeft Jurassic World verbluffende visuele effecten en doet denken aan de 2015 film die is de 4e meest succesvolle film aller tijden lijst staat! Symbolen op de rollen omvatten 6 dinosaurussen (Velociraptor, Pteranodon, Stegosaurus, Ankylosaurus, Tyrannosaurus en Indominus) evenals vier personages uit de film - Owen Brady (Chris Pratt), Vic Hoskins (Vincent D'Onofrio), Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) en Simon Masrani (Irrfan Khan).

Het Jurassic Wereld logo is het wild symbool dat vervangt alle symbolen met uitzondering van de scatter - wat nog belangrijker is, wilds lijken opgestapeld tot 10 symbolen hoog! Het amber ingekapseld symbool is de scatter - als 2 verschijnen in het basisspel op hetzelfde moment, zullen ze transformeren in wilds.

Bonus functies

Als het gaat om bonus functies, zijn er genoeg. Eerst moet je de Indominus functie die willekeurig in het basisspel kan worden geactiveerd wanneer u een overwinning tussen de 3 en 5 keer uw inzet weet te krijgen. De Indominus Rex kan worden weergegeven en het vergroten van je winst met maar liefst 1.000 keer uw totale inzet!

Als je 3 of meer-amber ingekapselde scatters ergens op de rollen hebt, zal dit leiden tot de Free Spins functie waar je 3 verschillende locaties moet verkennen. De locatie die u bezoekt is een willekeurige positie totdat u de Free Spins functie activeert die 15 keer of meer uitkeren.

Conclusie

Ik beschouw Jurassic World als een gemiddeld variantie spel - het heeft wel de potentie om tot meer dan 14.000 keer uw totale inzet uit te betalen per draai! Over het geheel genomen een uitstekende branded versie van Microgaming. Ik zou ook voorstellen u Jurassic Park probeert, deze is net zo goed.