De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Jungle Books door Yggdrasil Gaming

Jungle Books

Beleef de gokkast met Mowgli en de apen!

Jungle Books wordt geleverd door Yggdrasil Gaming en heeft 5 rollen en 58-68 winlijnen. Speelbaar van 10c tot € 250 per draai op alle compatibele apparaten, zoals notebooks, tablets en smartphones, speelt u het spel met 5 karakters en reist u door verschillende rijken, die elk u hun eigen bonusfuncties, rollensets en beelden bieden.

Met een sprookjes thema en losweg gebaseerd op Disney's The Jungle Book ziet het spel fantastisch uit - zoals u zou verwachten van een Yggdrasil Gaming creatie. Gelegen in een mysterieuze oerwoud, gaat het over de beer, een jongen, tijger, panter en slang. Elk van deze herbergt hun eigen bonussen in de vorm van ee rijk. In hun respectieve rijk belonen ze u met 2 bonusfuncties. Het doel is om gastheren en gastfuncties te combineren voor het grootste resultaat.

Sticky Respins-functie

In de eerste plaats, laten we naar de Tijger kijken. Hierbij zal elke winst de Sticky Respins-functie met de bijbehorende symbolen veroorzaken, evenals de wild symbolen die op de rollen kleverig (sticky) zijn voor een respin. Op de langste rollen worden gestapelde wilds (dat wil zeggen de Stacked Wilds-functie) toegevoegd voor verbeterde winsten. Met de jongen profiteert u van de Spreading Wilds-functie waar een wild land en zich verspreidt (sacatter) om 1 tot 2 extra wild symbolen in willekeurig gekozen posities te creëren.

Met de Panter, is er een wild Superhigh Pay Symbols-functie die symbolen van hoogwaardige waarde veranderen in wilds. Er is ook een Win Multiplier functie die willekeurig geactiveerd wordt en geeft u een vermenigvuldiger van 2x, 3x of 5x willekeurig op winst.

Een 3x multiplicator

Met de Slang is er een 3x Wild Multiplier functie met een overwinning met een minimum van 1 wild symbool onderworpen aan een 3x multiplicator. U kunt ook profiteren van de Win Both Ways-functie waar u wint van links naar rechts en rechts naar links. Tenslotte heb je de Beer waar er een Stacked Symbols-functie is - 1 symbool wordt willekeurig gekozen om op elke draai op alle rollen gestapeld te worden. Dit omvat het wild symbool en Honey Comb (honoing graat) symbool. Dit symbool wordt toegevoegd aan de langste rollen met 1 meer hiervan, waardoor u een Pick & Click minigame krijgt waar u een prijs krijgt voor elk Honey Comb-symbool dat landt. U kunt tussen 50 en 50.000 munten winnen!