De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Horror Circus de angstaanjagende gokkast

horror Circus

Horror Circus kijkt recht te zijn gekomen uit een angstaanjagende horrorfilm - het soort waar je je gezicht probeert te verbergen achter een kussen en bijt je vingernagels rechts af. Er zijn meerdere enge gokkasten zoals twisted circus maar deze spant de kroon, lees en huiver....

Kwade gokkast

Word Games heeft een vijf-rollen, 10-vaste winlijnen slot dat de kwade dingen zoals foltering en pijn viert geschapen - en niet alleen krijg je een eerste rij ervaring, maar u zal worden uitgenodigd om deel te nemen aan de ellende van anderen om je bank saldo met enorme geldprijzen te stimuleren.

Killer clowns en dracula

Tekens zoals de beruchte Texas Chainsaw Massacre man, killer clown en Dracula kunnen worden gevonden binnen het spel - maar deze vreselijke wezens zijn niet degene van wie je bang moet zijn. Permanente bewaker aan de linkerkant van zijn schepping is het brein achter het bloed en angst gebeuren en het kwaad, de man met de rode ogen die houdt van pijn en ellende toebrengen aan zijn publiek. Draai de rollen van 0,10 tot een maximum van 50,00 en haal die gevaarlijke winnende combinaties binnen, wilds en een bonus spel waar je in controle bent van de uitkomst.

Trillend thema

Horror Circus ligt is niet wat het lijkt, op een standaard grote tent maar wagen je je eenmaal binnen, zult u merken dat dit is heel anders dan wat je verwacht. Rondom het podium zijn rode gordijnen en wanneer deze dalen, zal een scène van marteling zich uit spelen op de rollen. Overal om je heen, zijn er lege stoelen en als je begint te spelen, zal een boze man aan de linkerkant van de rollen staan ​​en kijken als je in de  ellende raakt met het draaien van elke spin.

Kettingzagen en moordenaars

Karakters van het spel zijn onder andere een kettingzaag man, killers clown, een vechtende vrouw, Dracula en een lid van het betalende publiek. Andere symbolen zijn een toegangsbewijs, schedel met een kaars, plus kaart waarden van 10, J, Q, K en A met diverse ketens en gereedschappen om te omarmen.