De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Heart of the Frontier cowboy gokkast

Heart of the frontier

Het houdt niet op met het lanceren van gokkasten gebaseerd op het wilde westen. Berichten wij al eerder over de nieuwe gokkast van Pragmatic play genaamd Gold Train, nu is Playtech ook gekomen met een cowboy thema gokkast.

Klassiek western thema

In een klassieke western stad die doet denken aan een John Wayne filmset, bevatten symbolen op de rollen regelmatige speelkaarten (A, K, Q, J, 10 en 9), evenals hoefijzers, sheriff badges en een trio prachtige dames ze verschijnen als 3-symbool hoge stapels op de rollen. Het logo van Heart of the Frontier is het wild symbool en vervangt alle symbolen behalve de bandiet en sheriff wilds. Het beloont u ook 500 keer uw lijnspel voor 5 van dezelfde op een winlijn.

Het spel profiteert van het uitbreiden van Wilds er zijn 3 wild symbolen op de rollen (het Hart van het Frontier logo en de 2 dames - 1 is een sheriff en 1 is een bandiet). Als de sheriff en bandiet verschijnen, zullen ze uitbreiden om de hele rol te vullen.

Wild symbolen in Heart of the Frontier

De Sheriff wild symbolen vergrendelen zodra ze uit rollen en verplaatsen 1 rol rechts aan het begin van elke draai. Als eenmaal 5 is bereikt, verdwijnt het van de rollenset. Het Bandit Wild-symbool sluit ook wanneer het uitgebreid is en beweegt 1 rol naar links aan het begin van elke draai. Als het op rol 1 beweegt, verdwijnt het ook geheel van de rollen set.

Als u geluk hebt om een ​​bandiet wild en sheriff tegelijkertijd wild op de rollen te krijgen, zal u de Showdown Gratis Spins functie activeren en 5 gratis spins krijgen. Alle bandit- en sheriff-wild symbolen komen voor de duur van de functie vast te staan op de rollen. Bovendien zullen de sheriff en bandit wilds landen op de rollen tijdens de functie en voor alle resterende vrije spins in de plaats komen.

Spannend duel

Zodra de vrije spins zijn afgelopen begint de Showdown elke sheriff en bandiet op de rollen start dan een shootout. De overlevende blijft op de rollen totdat u terugkeert naar het basisspel. U zult een win teller zien, die u dan stop om de volledige prijs te tonen die u heeft gewonnen tijdens de vrije spins.

De Showdown Gratis Spins functie is extreem moeilijk te activeren en kan vrij frustrerend zijn, omdat je meestal kleinere afmetingen krijgt. Het gaat erom om meer wilds te krijgen tijdens de functie die kan leiden tot grote winst.