De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Gold Train Nieuw van Pragmatic Play

gold train

Gold Train is een nieuwe Pragmatic Play gokkast met slechts 3 rollen en 3 winlijnen. U wordt meegenomen naar de gouden tijd van de spoorweg in deze zeer eenvoudige gokkast. Het gaat allemaal om de Progressive Bonus-functie waar de gouden trein wagons met geldprijzen op u wachten er zijn ook een onbeperkt aantal wagons te winnen. De visuals in Gold Train zien er klassiek uit, alle symbolen hebben een glanzende gloed en zijn mooi en fris. De symbolen voor de lagere waarde zijn in de stijl van spoorbanen weergegeven.

Vol met verrassingen

Gold Train alhoewel een simpele gokkast zit vol met verrassingen. Dit komt door de symbolen die zijn gebruikt. Bijvoorbeeld de bel die tot 15 munten toekent, de rode en groene vlaggen die maximaal 20 munten betalen en de pet van de conducteur die tot 24 munten betaalt. Het beste van de standaardsymbolen is de 777. Ontvang je 2 of 3 hiervan en je zult met 4 of 30 munten beloond worden. De Gold Train is de wild in het spel het vervangt alles behalve de scatter die een upgrade van gouden kaartjesymbolen bevat. Vind 2 of 3 wilds in combinatie en je wint 5 of 500 munten.

Progressive Bonus-functie

Het zilveren treinkaartje is de scatter 3 van deze verspreid over de rollen en Progressive Bonus-functie gaat aan. Hier rijdt de gouden trein over het scherm. Elke wagen zal leeglopen om een ​​muntprijs te onthullen deze worden dan samen toegevoegd om het totaal bedrag te onthullen dat je hebt gewonnen.

Upgrade symbolen

De symbolen kunnen worden ge-upgrade, hoe meer wagens u verzamelt hoe meer u de symbolen kunt laten groeien en deze meer waarde zullen bevatten. Wagons kunnen ook upgradesymbolen onthullen voor nog meer geldprijzen.

De gameplay van Gold Train zijn heel simpel. Zelfs als u de extra functies activeert, is er geen interactiviteit om van te spreken. Er zijn hier geen andere bonusfuncties beschikbaar, dus als u op zoek bent naar gratis spins en dergelijke, zoek elders, dit is een simpele maar leuke gokkast met een klassiek tintje.