De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Fruitz de fruitige Zombie gokkast

fruitz

Pas op voor de vleesetende fruitmand!

Foxium wil dat spelers van hun nieuwste FruitZ-gokkast kunnen genieten, via NYX: OGS. De nieuwe FruitZ video slot is een vijf-rollen, drie-rijen spel die spelers een humoristische variatie op het klassieke horror zombie thema presenteert. Met de actie gebaseerd in de jaren 1940 volgt de gokkast Foxium's kenmerken van een actueel thema met een sterke verhaallijn.

De taak van spelers is om Joi, het hoofdpersoon van het verhaal, te helpen terwijl ze de zombie-besmetting op haar boerderij af wil slaan. Hoewel FruitZ een gokkast is, zijn er geen standaard draai momenten aan de rollen, waardoor spelers een alternatieve ervaring krijgen. Gokkast ontwerpers zijn constant bezig spellen te maken die splers moeten blijven boeien, zo vindt je dus ettelijke gokkasten vaak met hetzelfde thema, maar met toch weer een andere saus er over heen.

Pre bonus spel

Bovendien bevat FruitZ video slot een pre-bonus spel waar spelers draaien om een ​​van de vier meta-games te winnen om in de bonusronde te spelen. De bonusronde bevatten twee 'pick-me' spellen met een willekeurige multiplier add-on voor een van de spellen; Een gratis spin spel waarin twee willekeurige full-length rollen worden afgesloten met wild symbolen; En een gratis spin spel biedt sticky wilds. Het belangrijkste kenmerk van FruitZ is de kaartverzamelingsfunctie.

De kaartverzamelingsfunctie

In het hoofdspel, als een kist symbool ergens op de rollen wordt gevangen, wordt een kaart toegevoegd aan het kaartverzamelboek. Wanneer een kaart is toegekend, neemt de RTP (terugkeer naar speler) percentage toe voor de volgende twintig spins. Zodra een volledige reeks kaarten is verzameld, verhoogt het hoofdspel de RTP met 0,5% voor alle verdere spins. FruitZ brengt superieure graphics, audio en speelbaarheid tot leven, die humoristische karakters in een geanimeerde boerderij-stijl tot leven brengen. Wellicht onbekend maar Foxium maakt super leuke gokkasten en deze Fruitz is daar zeker een voorbeeld van.