De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Forbidden Throne Slot Microgaming

Forbidden Throne Slot

Forbidden Throne is een Microgaming slot met 5 rollen en 40 winlijnen. Speelbaar vanaf 40c per draai op meerdere apparaten, dit fantasy thema spel brengt u op reis met 2 legendarische voogden. Visueel briljant, het heeft een Wild Reels-functie waar tot 5 rollen volledig wild worden op elke spin! Dit geldt ook in de Free Spins-functie, waar u onbeperkt gratis spins kunt winnen. Dit is een zeer vluchtig aanbod waar u de Forbidden Throne kunt aanvragen met behulp van gewaarborgde wildrollen.

Visueel fantastisch

Visueel is het fantastisch als u naar het koninkrijk van de Verboden Troon wordt gebracht - u wordt verbonden door 2 legendarische beschermers, Wulthor de Elven Lord of Fire and Sorconass, de Koningin van IJs. Symbolen op de rollen omvatten edelstenen, helmen, amuletten, kronen, spelboeken en tovenaars. U zult ook het Dark Elf, Sorceress, Kasteel, eenhoorn, Phoenix en Verboden Troon logo zien, die allemaal wilds zijn - ze lijken allemaal op alle rollen gestapeld. Het lijkt op een speelfilm!

Wild Reels-functie

Forbidden Throne profiteert van een Wild Reels-functie die doorlopend van toepassing is. Op elke spin verschijnen er tussen 1 en 5 wildrollen. Als u er 5 heeft, wint u maximaal 500 keer uw inzet! Dit geldt ook in de Free Spins-functie die wordt gespeeld wanneer u 3 of meer orb scatters overal op de rollen krijgt.

3 geeft u 10 gratis spins, terwijl 4 u 20 gratis spins geeft - als u er 5 heeft, profiteert u van 30 gratis spins. Het goede nieuws is dat u de functie onbeperkte kunt herhalen! Net als in het basisspel, worden tussen 1 en 5 rollen volledig wild op elke gratis spin!

Een simpele gokkast

Forbidden Throne is een simpele gokkast maar het is zeer vluchtig - er zijn winsten van maximaal 500 keer uw totale inzet op elke draai, of het nu in het basisspel of de Free Spins-functie is. Als u de Free Spins-functie activeert en veel retriggers krijgt, kunt u zeker de rijkdom van het Koninkrijk binnenn halen en het Rijk van Vuur en IJs domineren. Als u van fantasie thema games houdt, is Microgaming's Avalon II een andere uitstekende keuze.