De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Fairy Gate nieuw van Quickspin

Fairy gate

Betoverd bos

Fairy Gate is een nieuw Quickspin videoslot met 5 tot 7 rollen en 20 winlijnen. Beschikbaar om te spelen op desktop, mobiele en tabletapparaten van 20c tot € 100 per draai, u wordt naar het bos gebracht waar de feeën in dit betoverende spel leven. Waar u profiteert van 2 belangrijkste bonusfuncties.

Visueel mooi weergegeven

Visueel is de omgeving rustig, zoals het in betoverde bossen betaamt. Met een rustgevende soundtrack bevatten symbolen op de rollen speelkaarten A, K, Q en J, evenals 4 feeën. De rode fee is het meest lucratieve waardoor je 20 keer je inzet voor 5 op een winlijn krijgt. Er is ook een wild symbool dat alle symbolen vervangt, behalve de bonus scatter het geeft u ook winst tot 20 keer uw inzet voor de 5.

Fairy Gate komt met een Fairy Wild Respins functie die willekeurig kan worden geactiveerd op elke spin in het basisspel. Er worden 2 extra rollen geactiveerd wanneer deze Fairy Orb symbolen bevatten. Als 1 van deze Fairy Orbs op de extra rollen landt, wordt u beloond met een willekeurig aantal wild symbolen met een gratis respin. U kunt tussen 2 en 5 wilds per Fairy Orb symbool krijgen.

Fairy Wild Free Spins functie

Er is ook een Fairy Wild Free Spins functie die wordt gespeeld als je 3 bonus scatters krijgt, dit zal je belonen met 10 gratis spins. De extra rollen komen in spel waardoor je met 7 rollen speelt. Als gevolg hiervan kunnen Fairy Orb symbolen landen op elke gratis spin die je extra wilds geeft, maar er worden geen respins toegekend. In het algemeen kan u profiteren van maximaal 5 extra wilds op elke gratis spin wanneer een Fairy Orb ontvangt.

Fairy Gate is zeker betoverend, maar verwacht niet dat de Fairy Wild Free Spins functie te vaak wordt geactiveerd. Het heeft een medium variant aanbod met potentiële winsten van maximaal 532 keer uw inzet op elke gratis spin. Het is zaak om de Fairy Orbs op de 2 extra rollen te krijgen, die je maximaal 5 wilds kunnen geven! Over het geheel genomen, nog een fantastisch aanbod van Quickspin, ik raad je ook aan om de vluchtige Sticky Bandits (van Quickspin) te spelen, die gewoon briljant is.