De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Dragon Champions Nieuw Van Playtech

dragons

Dragon Champions heeft mythische draken en heldhaftige kampioenen die op je wachten!

Met 6 rollen en 4.096 manieren om te winnen, kun je veel verwachten van deze nieuwe top gokkast van Playtech. Er is een willekeurig geactiveerde Dragonfire-functie in het basisspel waarbij elk symbool dat landt met het blauwe Dragonfire zich in maximaal vier richtingen kan uitbreiden om u verbeterde winsten te geven. Dit geldt ook in de Dragon Champions Free Games-functie, maar alleen in het Dragon-symbool met de hoogste waarde. Je kunt beginnen met maximaal 100 gratis spins en een oneindig aantal extra inzetten. Zeer beweeglijke actie op zijn best van Playtech!

Prachtige gokkast

Kortom, Dragon Champions ziet er fantastisch uit en is zeer volatiel - verwacht niet veel grote winsten, maar als ze komen, kunnen ze kolossaal zijn. De grotere winsten komen in de Dragon Champions Free Games-functie vanwege de hoge waarde van de draak die uitbreidt met de Dragonfire-functie. Je kunt meer dan 100 keer je inzet gewonnen toen als de drakensymbolen op alle 6 rollen te voorschijn komen.

Vergelijkbaar is met de populaire Buffalo Blitz

Dragon Champions is even vluchtig als het er uit ziet, omdat het qua gameplay vergelijkbaar is met de populaire Buffalo Blitz. zullen de meeste overwinningen van gemiddelde tot grote omvang zijn, maar dat betekent dat je geduld en diepe zakken nodig hebt om als overwinnaar uit de strijd te komen. Het is niet een gokkast voor angsthazen. Dit gezegd hebbende het is een echte topper van Playtech en een van hun allerbeste tot nu toe.

Dragon Champions Free Games-functie

Je zult moeite hebben om de Dragon Champions Free Games-functie regelmatig te activeren, en als je dat wel doet, zullen de overwinningen aan de kleine kant zijn, wacht op je tijd en wees bereid om eraan vast te houden. Ik raad je ook aan WMS 'Raging Rhino te proberen, die op veel verschillende manieren vergelijkbaar is.