De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Dirty Dancing gokkast

Dirty Dancing

We hebben er lang op moeten wachten, en inmiddels is het "dirty dancing" item weer helemaal hot en niet alleen in Nederland. ook de gokkasten industrie heeft dit opgepikt en komt Playtech met een Dirty Dancing gokkast op de proppen.

Iconische film als basis

Dirty Dancing is een Playtech jackpot gokkast met 5 rollen en 40 winlijnen. Op basis van de iconische film waarin Jennifer Grey en Patrick Swayze (inmiddels overleden) speelde, volledig aan gewijd het grootste liefde verhaal van alle tijden. Er zijn 3 willekeurig geactiveerde functies. Mambo Free Games hiermee kunt u het wiel draaien om extra gratis spins te winnen, een 2x riser and Dancing Wilds die elk free spins geven. Je hebt ook de Dirty Dancing bonus functie waar je dozen om geldprijzen en punten te winnen uit moet kiezen. Alles draait om dansen en dansles in de Dirty Dancing gokkast, bereik de laatste dans cursus om het jackpot spel te gaan spelen en win 1 van 2 progressieve jackpots.

Mambo gratis spellen functie

Als het gaat om functies, er is genoeg ze zijn allemaal willekeurig geactiveerd in het basisspel. Als eerste is de Mambo gratis spellen functie je krijgt de kans om aan het bonus wiel te draaien om mambo modifiers te winnen inclusief extra gratis spins (3, 4 of 5), vermenigvuldigen 2x voor alle overwinningen en dansende free spin wilds. Je stopt alleen het draaien van de wielen als je deze free spins weet te krijgen dit geeft je een extra 2 gratis spins.

Link met de film

De link met de film is snel gelegd, zo is er natuurlijk de herkenbare muziek en de personages die je voorbij ziet komen. voor de oudere generatie onder ons heeel herkenbaar. Mar ook voor de jongeren generatie die nu overal reklames op zien duiken voor de musical dirty dancing zal het een feest der herkenning zijn. Speel hem nu en laat je meevoeren op de zwoele klanken terwijl je wang aan wang jezelf een weg danst naar rijkdom.