De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

DE ORIENT EXPRESS GOKKAST VAN YGGDRASIL

orient express

Yggdrasil Gaming vervoert spelers tijdens de reis van hun leven in de nieuwste gokkast Orient Express.

Passagiers beginnen hun luxueuze reis in Parijs, terwijl ze onderweg zijn naar Istanbul, maar ook naar Venetië en Belgrado, in de luxueze trein de orient express een mystieke plaats. Spelers worden onderweg ondergedompeld in het hart van elke stad, waarbij elke stop zijn eigen achtergrond, gratis spins en unieke functies biedt, waaronder Walking Wilds, Win Multipliers, Wild Reels en Random Wilds.

Bekende personages

Het bereiken van de eindbestemming, het prachtige Istanbul, ontgrendelt alle voorgaande steden en stelt spelers in staat om hun favoriete bestemming te kiezen na elke Free Spins-ronde, waardoor een gevarieerde spelervaring wordt geboden die past bij de voorkeuren van het individu. Je zult als je de diverse films of series over de Orentie Express ooit hebt gezien een feest van herkenning hebben met de bekende personages.

Uren van vermaak met de Orient Express

Head of Slots bij Yggdrasil Gaming, Jonas Strandman, zei: "Met Orient Express zijn we trots op het creëren van een game die ook na honderden spins nieuwe opwinding blijft geven. "De aantrekkelijke mechanieken van de game, die een verlengde speeltijd belonen, gecombineerd met kwaliteitsvisuals en een soundscape die spelers terugbrengt naar een tijdperk van weelderige luxe, maakt Orient Express een gegarandeerde hit die spelers zeker uren en uren zal vermaken."

Deel je winsten op social media

Orient Express is gelanceerd op het gerenommeerde HTML-clientraamwerk iSENSE 2.0 van Yggdrasil en zal worden ondersteund door zijn verzameling promotietools in de game, BOOST™, ontworpen om de retentiegraad van de operator te verbeteren. Ondertussen kunnen klanten met de BRAG ™ tool herhalingen van winnende spins bekijken en deze delen op sociale kanalen met vrienden en fans.