De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

DE MAGISCHE WERELD VAN MOON PRINCESS

moon princess

DE MAGISCHE WERELD VAN MOON PRINCESS ONLINE VIDEOSLOT VAN PLAY'N GO WACHT OP JE!

Play'n Go kondigde de lancering van zijn nieuwste Moon Princess online slot aan. Het nieuwe spel biedt een buitengewone gaming ervaring in het gezelschap van de drie regale schoonheden - Love, Star en Storm. Tijdens het spelen van Moon Princess online vindengokkers worden drie prachtige prinsessen verbonden aan hun magische reis in de manga fantasy wereld.

De speciale Princess Trinity-functie

Moon Princess online videoslot is 5 × 5 raster manga thema-achtig spel. Wanneer de spelmeter vult terwijl symbolen worden gewist, zullen de prinsessen hun individuele talenten presenteren om symbolen uit het raster te laten verschijnen. Als de meter helemaal vult, zullen de meisjes meedoen om spelers te helpen bij hun zoektocht met de speciale Princess Trinity-functie.

Speciale krachten

Tijdens de functie gebruikt ​​het trio hun speciale krachten achtereenvolgens, terwijl een vrije draai na het winnende spel winst geeft, en de speler helpt om meer winnende combinaties te vinden en het raster nog een keer te wissen. De meiden zullen ook afzonderlijk werken om de speler te helpen bij niet-winnende resultaten, waardoor ze hun verschillende krachten kunnen presenteren, die Wilds kunnen genereren, lijnen kunnen vernietigen of verschillende symbolen kunnen transformeren.

Gratis spin rondes

Gratis spin rondes worden toegekend aan gelukkige spelers tijdens het spel wanneer ze het raster wissen, met de kans om 100X hun totale weddenschap te winnen als ze het hele raster opnieuw wissen. De Girl Power-functie wordt ook geactiveerd tijdens deze rondes, waarbij spelers kiezen uit drie bonus opties uit het trio van prinsessen. Moon Prinses online videoslot toont fantastische geluidskwaliteit en briljant kleurrijke graphics, waardoor de speler in de majestueuze wereld van de Moon Princess wordt ondergedompeld.