De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

De legende van Ivanhoe

Ivanhoe gookast

Herleef de eeuwenoude legende van Ivanhoe, de ridderlijke held van Sir Walter Scott's romantische roman in middeleeuwse Engeland. In overeenstemming met de historische aard van het verhaal, heeft deze 3 rollen gokkast van Elk Studios een old-school retro uitstraling, waardoor een aantal arcade fruitsymbolen naar voren komt voor wat sappige actie.

Eenvoudig en spannend

De spel instellingen kunnen eruit zien als eenvoudig, maar er is iets meer dan je wellicht zou denken. Dat komt doordat de gokkast 17 manieren heeft om te winnen, wild symbolen, vrije spins met speciale bonus spel niveaus en een scala aan weddenschap strategieën die spelers in staat stellen om verschillende tactische benaderingen van de spins automatisch te implementeren.

Leef de legende

Als je niet vertrouwd bent met het verhaal van Ivanhoe, bereid je dan voor op een hartstochtelijk avontuur van middeleeuwse proporties. De historische roman is gepubliceerd door Sir Walter Scott in 1820, maar het verhaal vindt plaats voordien in 1194, na de uitbuiting van Sir Wilfred Ivanhoe in een tijd van omwenteling inhet Engelse koninkrijk. Ook in het verhaal verschijnen sommige bekende personages uit de geschiedenis, legende en folklore, zoals Robin Hood en King Richard the Lionheart.

Het verhaal van Ivanhoe wordt nog steeds besproken voor zijn historische nauwkeurigheid met veel literaire critici die beweren dat de elementen van romantiek en ridderlijkheid afbreuk doen aan het realisme van het verhaal. We kunnen er zeker van zijn dat deze gratis Ivanhoe gokkast verreweg een nauwkeurige historische bron is, ofwel met zijn retro fruitmachine ontwerp dat kersen, citroenen en watermeloenen bevat, evenals enkele BAR-iconen en gelukkige 7-symbolen.

Bonus jackpot

U kunt de Ivanhoe gokkast eerst gratis spelen of u kunt meteen voor echt geld spelen. Hoe dan ook, we zijn er zeker van dat u een aantal interessante acties tegenkomt dankzij het onconventionele karakter van deze retro gokkast. Dingen worden nog meer intrigerende wanneer u rekening houdt met het feit dat de gokkast een aantal leuke bonusfuncties heeft, beginnend met een wild kroon symbool dat alle iconen zal vervangen, behalve de gestapelde bonusbanner.

Drie bonusbanners over de rollen activeren de bonusronde van de vrije spins van de gokkast, waarbij een extra scatter een extra vrije spins aan de meter zal toevoegen. Spelers kunnen ook door middel van verschillende bonuswedstrijden te winnen doorgaan, omdat ze meer bonusgeld winnen, met extra gratis spins met alle winst vermenigvuldigd tot 6x en een grote jackpot van 300.000 munten als klapper binnen te halen.