De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

De Big Ben Gokkast

Big Ben Gokkast

Goed nieuws voor de Engeland fans, er is een nieuwe gokkast genaamd Big Ben uitgekomen gemaakt door Aristocrat games. Londen is een lange weg van huis voor sommigen, maar dat hoeft je niet stoppen met het nemen van een virtuele reis naar een van de grootste steden in de wereld, en dankzij de Big Ben de online gokkast, kunt u in London City zijn binnen enkele seconden.

Big Ben gokast de perfecte combinatie van verbluffende graphics

Big Ben is een online gokkast en biedt de perfecte combinatie van verbluffende graphics en thema-functies voor een interessant en vermakelijk spel. Het beschikt over 5 rollen en 25 winlijnen, samen met een zeer lucratieve jackpot. De game bevat ook een wild, multipliers, gratis spins en een scatter. Het spel is ook compatibel met zowel Windows als Mac-computers.

Big Ben Thema

Net als veel andere Aristocrat speelautomaten, is de Big Ben online gokkast onberispelijk ontworpen, compleet met kleurrijke en spannende graphics die perfect passen bij fascinerende achtergrondmuziek. De rollen lijken boven op de straten van Londen te zijn geplaatst, en je kunt duidelijk de oude bakstenen gebouwen en smalle straten van Londen zien.

Het spel bevat ook een aantal iconen waaronder enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden van Londen, zoals de Old Tavern, de Big Ben klokkentoren, Guards, en de dubbeldekkers. Andere herkenbare symbolen in deze Aristocrat klassieker omvatten A, K, Q, J, 10 en 9. De wild in het spel wordt vertegenwoordigd door de Wacht van de koningin, en het vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de scatter.

Big Ben Gokkast Kenmerken

Big Ben wordt geleverd met een briljante combinatie van functies, waaronder automatisch afspelen en de knop Gamble. Met de optie Auto Play gaatt het spel automatisch draaien voor een vast aantal weddenschappen. Klik op de knop Auto Play selecteer vervolgens het aantal spins te spelen die variëren van 5 tot 500 spins.

De Gamble functie is optioneel. De functie wordt pas actief als u een winnende combinatie weet te krijgen. Tijdens die bepaalde gokronde, zal u gevraagd worden te kiezen uit een kleur of pak kaarten. Als u de juiste kleur weet te kiezen, worden uw winsten verdubbeld en verviervoudigd in het geval u het juiste pak weet te raden. Wilt u de Gamble af te sluiten, klik op de "Collect Money" knop. Het is mogelijk om je winst op te gokken tot een maximum van 5 keer.