De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Copy Cats Van NetEnt De Gokkast Voor Kattenliefhebbers

NetEnt Copy Cats

Copy Cat Functie

Copy Cats is een nieuw NetEnt videoslot met 5 rollen en 25 winlijnen. Speelbaar vanaf 25c per draai op alle apparaten. Dit kat-thema spel profiteert van een gouden wilde (de wild) kat die volledig rol 1 kan worden gestapeld. Als de wild of een van de 3 andere katten op stapel 1 opgestapeld zijn, zal u de Copy Cat Functie waar alle andere katten die op de andere rollen verschijnen, veranderen in het katsymbool dat de functie heeft geactiveerd - inclusief de wild. Er is ook een Free Spins-functie waar je maximaal 20 vrije spins kunt winnen.

Visueel goed en mooi

Visueel, is Copy Cats wat je zou verwachten van NetEnt - het is kleurrijk en heeft cartoonstijlgrafiek. Symbolen op de rollen omvatten 4 verschillende gekleurde pootafdrukken, visgraten, melk, een opwind speelgoedmuis en 3 katten (rood, roze en blauw). De rode kat is het waardevolste wat u 20 keer uw inzet voor 5 over een winlijn geeft. Wat de soundtrack betreft, heeft het een jazz gevoel.

De gouden kat, met een paarse bal van touw, is het wild symbool en vervangers voor alle andere symbolen, en tevenshet Bonus-symbool. Pas op voor een van de katten, inclusief de golden wild, als deze volledig gestapeld op rol 1 in het basisspe landt, omdat dit de Copy Cats-functie uitzet. Alle katensymbolen die op rollen 2, 3, 4 en 5 worden weergegeven, veranderen in hetzelfde katsymbool als de 1 die de functie heeft geactiveerd. Als u de wild heeft, worden alle katjesymbolen wild!

Free Spins-functie

Er is ook een Free Spins-functie die wordt afgespeeld wanneer 3 Bonus symbolen tegelijkertijd op de 1, 3 en 5 rollen verschijnen. U wordt dan beloond met 10 gratis spins. Kijk uit voor Bonus-symbolen tijdens de functie, want het kan je nog 10 gratis spins geven, waarbij je totaal 20 bedraagt. Tijdens de functie zullen alle kattensymbolen op rol 1 wild zijn, waardoor je de functie Copy Cats zal activeren als alle andere katten Symbolen veranderen in wilds voor grotere winst.

Copy Cats is een licht en leuk videoslot maar biedt winst tot 200 keer uw inzet in zowel het basisspel als de Free Spins-functie. Hiervoor heb je een scherm vol wilds nodig. Het is een lage tot middelgrote volatiele gokkast, maar je krijgt veel entertainment voor je geld. Het is tijd om je klauwen te scherpen, je snorharen te polijsten en deze katten in de stad te achtervolgen!