De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Cool Buck Gokkast Nieuw Van Microgaming

Cool buck gokkast microgaming

Cool Buck is een 9-lijnen en 5-rollen gokkast die wordt aangedreven door Microgaming. Het is gericht op spelers die honger hebben naar het nostalgische gevoel en dwaze thema's. Dit spel lijkt deze behoefte goed genoeg te bevredigen, alhoewel bij een lagere volatiliteit. Niettemin is de jackpot van maximaal 107.500 munten er niet een om over te klagen, toegekend naast supergestapelde Wilds en een bonus met gratis spins. Voor meer hoogtepunten, zie de volledige Cool Buck review hieronder.

Inzetvereisten en eigenschappen

Het spel wordt gespeeld op 9 vaste inzetten. Elke munt kan worden gewaardeerd van 0,01 tot 0,25 credits, en vermenigvuldigd met maximaal 20x, voor elke lijn. De autoplay functie is onder vingerbereik van de spelers in zowel desktop als mobiele versies.

Spel symbolen en bonussen

De betaaltafel kon niet meer vintage worden weergegeven met de kleurrijke symbolen voor hoge speelkaarten, bars, bankbiljetten en dollartekens. Je hebt minimaal 3 nodig om een ​​winst te maken, die bij 55x je totale inzet bedraagt. Zoals gebruikelijk moet dat gebeuren vanuit de linkerste rol en achtereenvolgens verschiivend naar de overige.

Het logo is de wild en is het enige type symbool dat ook supergestapeld kan worden. In het basisspel mag je het echter alleen op rol 3 en 4 zien verschijnen maar omet het over meerdere rollen vallen. Bovendien is Wild ook het hoogst betalende symbool in deze gokkast, gewaardeerd tussen 6.5x en 133x de totale inzet. Het kan alle andere iconen vervangen, behalve Scatter of Cool Buck zelf.

Free Spins-functie

De scatter betaalt voor 2 of meer en tussen 0.90x en 90x uw totale inzet. Bovendien kan het in elke positie verschijnen en is het de enige die ook de Free Spins-functie kan aanzetten. En dit is waar de Cool Buck gokkast tegenover de rest.

Niet alleen kunnen spelers de gratis spelsfunctie voor 3 of meer Scatters winnen, maar ook voor het verzamelen van 30 of meer Sterren. Deze speciale overlay symbolen worden willekeurig aan de low-paying 9 door Ace symbolen verbonden.

Bij elke verschijning worden dergelijke tokens geteld met een meter bovenaan rechts. Zelfs als u ze niet alle 30 krijgt, zal elk getal lager dan die op de bonus trigger worden gecompenseerd met vrije spins. Tijdens de freebies worden alle overwinningen verdubbeld. Tenslotte kan de functie opnieuw worden geactiveerd met 3 of meer Scatters of 30 of meer Sterren, voor een winst van 107.500 munten.

Oordeel

Cool Buck is een Microgaming gokkast die in maart 2017 uitkwam. Het heeft 9 vaste winlijnen, 5 rollen en supergestapelde Wild symbolen, die meer dan 120x de totale inzet betalen. Hoogwaardige Scatters en Star overlays zijn ook mogelijk in de mix, die soms meer dan 30 gratis spins kan toekenen.