De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Chariots of Fire gokkast

chariots of fire

Bekend om 'het simpel te houden', heeft Rival Gaming ons een nieuwe basis gokautomaat in de vorm van de Chariots of Fire gegeven. En als we zeggen basic, bedoelen we niet van slechte kwaliteit, want geen spel dat ooit gemaakt is door het merk is echt slecht te noemen.

Chariots of Fire gokkast simpele eenvoud

Waar wij naar verwijzen is hoe gemakkelijk het is om de winstlijnen in te zetten, en hoe gevarieerd de rollen lijken te spelen. Echter, terwijl we fans van eenvoud zijn, zijn wij ons ervan bewust dat sommige spelers meer zullen willen voor hun geld, dat is de reden waarom we nu er al op wijzen dat deze online gokkast laag in variantie is.

Op het gebied van financieel gewin, zijn er geen hoog-betalende onmiddellijke beloningen voor het grijpen hier, met de interface die van een lage limiet variëteit is. Toch zijn high rollers vaak gewend met minder te moeten doen. Maar laat dat de pret niet drukken.

In de Naam van de Overwinning!

De Romeinse soldaat is het pictogram dat u zult willen als u van plan om de gratis spins te activeren, misschien wel het leukste onderdeel van deze gokkast. In onze ervaring, het verkrijgen van een dergelijke premie moet niet te moeilijk zijn, wat de volatiliteit betreft deze voelt niet zo scherp, en de RTP blijft onbekend, we kunnen niet beloven dat alle gokkers hetzelfde zal vergaan.

Toch, als je eenmaal de pictogrammen op de juiste rollen hebt gescoord, zullen er 8 spins worden toegekend, met elk van hen het aanbrengen van een multiplier waarde x2 op de winst. Zoals we al eerder gezegd hebben, dit is niet een hoge waarde game waarin je metteen rijk wordt, maar meer een zachte stap op de ladder vannhet langzaam rijker worden. 

Het zijn de ogen die het doen

Geloof het of niet, onze review verwijst naar de 3D-graphics van hetChariots of Fire videoslot, in plaats van een alternatieve titel. De reden dat we zoveel aandacht vragen voor de ogen van de personages is vanwege de manier waarop ze kijken; een nieuwe gokkast moet niet onvoltooid er uit zien. Van Rival wordt gezegd dat ze bekend om hun visuele stijl, maar toch kunnen we niet verwachten dat iedereen onder de indruk zal zijn van wat zij hebben gemaakt met deze gokkast.