De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

BOOMING GAMES LANCEERT BOOMING BANANAS

Booming Banans

Populaire softwareprovider Booming Games lanceet Booming Bananas slot.

De actie van een nieuwe Booming Bananas gokkast is gebaseerd op een relaxte speelervaring, waar een gastvrij aanbod van schitterende symbolen op u wacht. Een groep apen, bars en natuurlijk bananen zijn te vinden op zijn rollen.

Oergeluiden vanuit de jungle

Het 3 × 3 rollen rooster ziet er aantrekkelijk uit en laat spelers de graphics bewonderen. Bovendien biedt Booming Bananas videoslot een aantal van de meest geliefde functies bevat, zoals de x7 multiplier, die in een spannende gaming ervaring bieden. Geluiden van de trommels van de stammen wordt gebruikt om de sfeer te verhogen, in overeenstemming met de eigenschappen die bijdragen tot het creëren van een volledig nieuwe ervaring.

Hoge verwachting voor de spelers

MAX NIEHUSEN, CEO BIJ BOOMING GAMES, zei: 'We kunnen niet wachten om onze spelers te laten spelen op onze laatste release. Opwindende gameplay, charmante styling en innovatieve functies maken Booming Bananas de bedoeling om een ​​vaste favoriet te worden bij zowel casual als professionele spelers. 'Booming Bananas-slot biedt een brullende gorilla die optreedt als de Wild en vervangt alle symbolen maar de Scatter en x7 multiplier.

Bovendien, met drie of meer van hen, wordt 2-Way Pay geactiveerd voor 10 spins, waardoor winst niet alleen links naar rechts, maar ook van rechts naar links wordt uitgekeerd. De enorme x7 multiplier, die u kunt vinden in een aantal populaire spellen van Booming Games, vindt u ook in de Banana Slots. Gevangen op de centrale rol, het vervangt alle symbolen, maar de Scatter, vermenigvuldigd winst om tezorgen voor een indrukwekkende winst.

Lading freespins

Met drie of meer Scatters overal op het gameboard worden 10 Free Spins toegekend. Spelers kunnen ook een gok nemen en beslissen welke banaan of geklede orangoetan ze verkiezen. Als spelers het goed raden, wordt hun laatste overwinning verdubbeld. Booming Bananas slot is de laatste aanvulling op de Booming Signature Series. Inclusief andere klassiekers, zoals Booming Seven Deluxe, worden deze games elk kwartaal vrijgegeven en beschikken ze over de bekende Booming Games-look.